Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica'daki durumu anlatayım, onları direkt takip eden kimse tanımazken Talisca'dan bahseden bir arkadaş vardı, onunla konuşamadım henüz ama geçen seneki sıçıştan sonra bu sene kafaya oynamak kafasındalar yani Florentino ve Gedson'u alıp ilk 11 oynatmazlar, ee onlar da o cücük kadar maaşlarla yedek olarak da kalmak istemez. O yüzden ikisi de % 97 ihtimalle seneye Benfica'da olmayacak bence. Ferro da bunlara eklenebilir.

Dünyada hiç bir takımda olmayan birşey bu yahu. Harika birşey ama kullanamıyoruz. Yaşlı futbolcularin kendini pazarlama için bu tarz şeyler yapmasını garipserim am genç bir futbolcu yapıyorsa klubun iç yapısına giren aşık olup çıkıyor. Denayer onye ve gedson. Sırada florentino var

İrfan'a sponsor olanlar Gedson'a sponsor olsun Gedson'u 8+ bonuslara bonservisini alalım. Florentino'yu da 2 yıllık kiralayalım yada satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralıkta olur. Ben Japon'a ısındım ama bu kadar dinamik ikiliyi de hayır denmez müthiş bir tempo yapar Gedson- Florentino ikilisi.

Dünyada hiç bir takımda olmayan birşey bu yahu. Harika birşey ama kullanamıyoruz. Yaşlı futbolcularin kendini pazarlama için bu tarz şeyler yapmasını garipserim am genç bir futbolcu yapıyorsa klubun iç yapısına giren aşık olup çıkıyor. Denayer onye ve gedson. Sırada florentino var
Denayer üzümlü kekim

Benfica'daki durumu anlatayım, onları direkt takip eden kimse tanımazken Talisca'dan bahseden bir arkadaş vardı, onunla konuşamadım henüz ama geçen seneki sıçıştan sonra bu sene kafaya oynamak kafasındalar yani Florentino ve Gedson'u alıp ilk 11 oynatmazlar, ee onlar da o cücük kadar maaşlarla yedek olarak da kalmak istemez. O yüzden ikisi de % 97 ihtimalle seneye Benfica'da olmayacak bence. Ferro da bunlara eklenebilir.
Gedson için 3 kiralama+ 10 zorunlu satın alma istiyorlarsa, İrfan'a sponsor olanlar tekrar ikna edilse ki bu sefer ffp olmadığı için direk kulübe sponsor olsalar yeter yani arkadan dolanmada olmayacak pazarlıkla 8+ bonuslara + sonraki satışta %10 pay gibi bir şeye gelebilir bence İRfan için ikna olanlar, Gedson içinde ikna olabilir bence.

Bilmediğimden soruyorum gerçekten benfica takımı bu kadar iyi mi? Almak için takla attığımız adamları adamlar düşünmüyor bile yerlerine kim oynuyor şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt