Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.210
- 41.843
- 3.413
Gelsin aşkilotam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3+1 is commingAkbaba gibi diyorsun 25 nde de 35 nde de aynı. sap gibi
Çılgın atacağız gibi.Florentino gedson paulinho orta sahası mı kuruyoruz
Qatar Airways Türkiye pazarı sıfır mı![]()
O kim rtsFake bileti duyum diye paylasan adama bak![]()
Nando2 Sene daha yaşlanacak ekibimizde bu yaşa gelmiş adamlar fiziken düşer diye düşünüyorum
O kim rts
Sulo'yu yaz oraya en azindan Ridvan Simsek kadar oynar benceNando
Yedlin Kaan Marcao ?
Florentino
Gedson Paulinho
Onye Mo Kerem
valla nando(kaleci sayilmaz)+ paulinho pek yasli oyuncu yok. Hatta hic yok
dogrusu bu. Kendisi krasnodar da calisiyor ama sponsor felan yardim eder
Gönül isterdi. Ama Tasdemir ile uzatmak= süloya yine sans vermemek. Hos tasdemir sakatlanmasa cok iyi bekSulo'yu yaz oraya en azindan Ridvan Simsek kadar oynar bence
tasdemir sakatlanmassa bencede goturur yaniGönül isterdi. Ama Tasdemir ile uzatmak= süloya yine sans vermemek. Hos tasdemir sakatlanmasa cok iyi bek
Değerli dostum Doha'dan sonra Qatar Airways'in en büyük transit limanı Türkiye'dir. Günlük sefer sayısı az da değildir. Istanbul Ankara ve Antalya direkt olmak üzere THY bağlantılı 166 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. THY ve Emirates sonrası Türkiye'de CIP LOUNGE olan tek firmadır ayrıca Hotel ve transit uçuş hizmetleri bile veriyorlar. Ayrıca THY borca batık diye kim söyledi? Murat Herdem okuyup THY borçlu demek çok saçma yahu. Global manada American Airlines Lufthansa Qantas Sinagapur Emirates ve Britishle birlikte en büyük hava yolu şirketi o borç gözükende yapılan uçak yatırımlarıdır. Filoyu gençleştirme ve büyütme tam gaz gidiyor. Pandemi döneminde THY'nin yanına yaklaşan yok uluslararası uçuşlarda.Ne kadar aciklasana![]()