Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ben sahsen Emre Mor'u tekrar isterim
Gerizekali biraz beyin noronlarini calistirsa a+ futbolcu olma ozelligi var aslinda ama iste ilk cumlede ki gibi kafasi calismiyor cok yazik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Costa transfer oldu Brezilyaya Gremio ya döndüLa bırak
Bjkyle adı geçiyo adamın nereye gelmiyo
Costa yaşıyo bende öldü sanmıştım juvedeymiş hala piyasası 6ya düşmüş
Halille keremde rakibi bayıltacak ikili sürekli hücum hücum
Pau şart değil diri bir leminada olur
Bi ton varda hiçbir tdde o bekleri ilk 11 olmasada rotasyona sokacak göt yokYarım saattir düşünüyoruz sol bek en son devşirme oyuncu oynatma noktasına geldik yerli sol bek yok hiçbir zaman olmadı uzun süredir ama sorun şu artık Türk sağ bekte yok alıp oynatirim diyeceğin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Juve kiralamış gözüküyo tm daCosta transfer oldu Brezilyaya Gremio ya döndü
La bırak
Bjkyle adı geçiyo adamın nereye gelmiyo
Costa yaşıyo bende öldü sanmıştım juvedeymiş hala piyasası 6ya düşmüş
Halille keremde rakibi bayıltacak ikili sürekli hücum hücum
Pau şart değil diri bir leminada olur
Costa transfer oldu Brezilyaya Gremio ya döndü
Bende aynı şekilde düşünüyorum gençlerin yerine birkaç tane harmanlanmış tecrübe gerekiyor.
Yahu kaç kişi gelip de burada okuyacak, Katar' ın altı üstü kaç nüfusu var zaten?..Bununla prensip filan da bozulmaz merak etme...
Bir tıp doktoru olarak, sırf T.C. vatandaşlığından başka ikinci bir ülkenin vatandaşı diye, sadece matematik sınavıyla Tıp ve diğer fakültelere girebilenler çok daha fazla kanıma dokunuyor mesela...
Bende aynı şekilde düşünüyorum gençlerin yerine birkaç tane harmanlanmış tecrübe gerekiyor.
Maalesef yerli bek kolay kolay çıkaramıyoruz reis, Zeki Çelik ve Mert Müldür için çok çok geç, mesela Rıdvan Beşiktaş 'ın oyuncusu onu da geçiyorum Umut Meraş var 2. sol beki olabilir mi bu takımın ? neden olmasın ama elde Taşdemir ve Ömer Bayram 'a üçer senelik sözleşme verdik maalesef ilk 11 düzeyi için ne kadar yeterli ? bence bayağı uzakta şu anda
Beni sol bek oynatmak icin döveceklerdi neredeyse xd sona dogru ise 6no ya evrildim ama (almanya)Öbür yazılarını sildim. Benim için önemli olan sol bek sorunu.
Benim amcaoğlu ve yeğenim solaktı ve alt yapı okullarında hep forvet arkası oynadılar ve hiçbir şey olmadılar. Benim oğlumda solak Altay futbol akademisine gidiyor ve hocaya inatla sol bek olarak yetiştir sol bek sıkıntısı var fazla rakibi olmaz diyorum. Çünkü çocuğum maşallah çok pırpır futbolu çok seviyor ve yaşına göre çok yetenekli. Ama hocaları inatla serbest 10 numara oynatıyorlar çocuğu ve gerçekten bunuda çok iyi yapıyor kerata cuma yani dün bile 2 gol 3 asist yaptı. Hoca ile hatta cuma yani dün konuştum sol bek konusunu adamın dediği bizden neden bir Hagi veya alex çıkmasın oldu.
Kısacası altyapı hocaları temelden sol bek için önem vermiyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni sol bek oynatmak icin döveceklerdi neredeyse xd sona dogru ise 6no ya evrildim ama (almanya)