Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bırak

Bjkyle adı geçiyo adamın nereye gelmiyo

Costa yaşıyo bende öldü sanmıştım juvedeymiş hala piyasası 6ya düşmüş

Halille keremde rakibi bayıltacak ikili sürekli hücum hücum

Pau şart değil diri bir leminada olur

Kaldir onu ordan

Gelirsede kazigi sokup gelir

Ne bilim bayadir denk gelmedim costaya onun icin sordum

Halil kerem hakkinda hakli olma olasiligin var simdi biraz dusundumde :)

Lemina olur evet ama bu sefer gedson 50 dakka zor dayanir cift forvet oynayacaksan gedsonun yanina aytaci koy daha iyi kaldirmaz cunki lemina ile

ben sahsen Emre Mor'u tekrar isterim
8E337CB3-EB78-4C3E-92D1-31FBC70FE6BC.webp

Yahu kaç kişi gelip de burada okuyacak, Katar' ın altı üstü kaç nüfusu var zaten?..Bununla prensip filan da bozulmaz merak etme...

Bir tıp doktoru olarak, sırf T.C. vatandaşlığından başka ikinci bir ülkenin vatandaşı diye, sadece matematik sınavıyla Tıp ve diğer fakültelere girebilenler çok daha fazla kanıma dokunuyor mesela...

Simdi bilmedigim bir konu oldugu icin ben sadece olayin prensibindeyim ve NET olarak haksizlik, 100 kisi bile olsa 100 ogrencinin hakkini yiyorsun boyle 100 tane hayat demek bu sana az gelebilir benim icin degil

Zaten olayin temeli qatar-turkiye iliskileri ve olasi thy satisi ki bugun ki konjukturde olmayacak sey degil

Maalesef yerli bek kolay kolay çıkaramıyoruz reis, Zeki Çelik ve Mert Müldür için çok çok geç, mesela Rıdvan Beşiktaş 'ın oyuncusu onu da geçiyorum Umut Meraş var 2. sol beki olabilir mi bu takımın ? neden olmasın ama elde Taşdemir ve Ömer Bayram 'a üçer senelik sözleşme verdik maalesef ilk 11 düzeyi için ne kadar yeterli ? bence bayağı uzakta şu anda

Öbür yazılarını sildim. Benim için önemli olan sol bek sorunu.
Benim amcaoğlu ve yeğenim solaktı ve alt yapı okullarında hep forvet arkası oynadılar ve hiçbir şey olmadılar. Benim oğlumda solak Altay futbol akademisine gidiyor ve hocaya inatla sol bek olarak yetiştir sol bek sıkıntısı var fazla rakibi olmaz diyorum. Çünkü çocuğum maşallah çok pırpır futbolu çok seviyor ve yaşına göre çok yetenekli. Ama hocaları inatla serbest 10 numara oynatıyorlar çocuğu ve gerçekten bunuda çok iyi yapıyor kerata cuma yani dün bile 2 gol 3 asist yaptı. Hoca ile hatta cuma yani dün konuştum sol bek konusunu adamın dediği bizden neden bir Hagi veya alex çıkmasın oldu.
Kısacası altyapı hocaları temelden sol bek için önem vermiyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öbür yazılarını sildim. Benim için önemli olan sol bek sorunu.
Benim amcaoğlu ve yeğenim solaktı ve alt yapı okullarında hep forvet arkası oynadılar ve hiçbir şey olmadılar. Benim oğlumda solak Altay futbol akademisine gidiyor ve hocaya inatla sol bek olarak yetiştir sol bek sıkıntısı var fazla rakibi olmaz diyorum. Çünkü çocuğum maşallah çok pırpır futbolu çok seviyor ve yaşına göre çok yetenekli. Ama hocaları inatla serbest 10 numara oynatıyorlar çocuğu ve gerçekten bunuda çok iyi yapıyor kerata cuma yani dün bile 2 gol 3 asist yaptı. Hoca ile hatta cuma yani dün konuştum sol bek konusunu adamın dediği bizden neden bir Hagi veya alex çıkmasın oldu.
Kısacası altyapı hocaları temelden sol bek için önem vermiyorlar.

Beni sol bek oynatmak icin döveceklerdi neredeyse xd sona dogru ise 6no ya evrildim ama (almanya)

Emre Kılınç' ın, Riera-Caner örneklerinde olduğu gibi, solbekte denenmesi fikrini ilk paylaştığımda, akılları sıra dalga geçenler olmuştu...

Bu deneme keşke geçen yıl yapılsa da olup olmayacağını görseydik, garantisi yok elbette. Telles ve Saracchi kadar savunma yapabileceğini umuyorum, temposu gayet iyi, hücumda daha akıllı tercihler yapması da muhtemeldir...

Hoca sol kanatta pek kullanmadı, sağda pek yapamadı. Merkez ve OOS için daha iyileri lazım. Solbeke evrilebilirse, (Olası transferlerle) diğer bölgelerde eksikliği pek hissedilmez, diye düşünüyorum...

Beni sol bek oynatmak icin döveceklerdi neredeyse xd sona dogru ise 6no ya evrildim ama (almanya)

Yok renktaş gerçekten işin içine girince anlıyorsun niye sol bek yetişmediğini. Çocuğun takımında sağ ayaklı sol bek oynuyor yemin ediyorum çocuk topa vuramıyor koşmuyor. Sonra ailesi çocuğa sinirleniyor niye aylık para veriyor ve hemen çocuktan verim almak istiyor. Çocukta verim olmayınca aileside boşa para veriyorum diyerek çocuğu okuldan alıyor. Bu olay ülkemizde kısır döngü olarak devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt