Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki, caglar yurt disina gider. Taraftarlar daha önumuzdeki cocuklari kesfedemiyoruz yeaa. Biz alt ligden alinca, örnek kerem örnek baris. 3 ligden topcumu alinir yea, y.gökoglana benziyo yea, 1.5m cok aauuuuvv. Ne auv a.naci.k

Demem o ki, bizim bu taraftar oldugu surece bizden bi bk olmaz
Galatasaray taraftarı elit bir gruptur. Seni kınıyorum.

Nekadar doğru bilemiyorum az önce gördüm

Ekli dosyalar

• 6E638EC9-13DC-413D-BB4A-7C975A003B96.webp
    6E638EC9-13DC-413D-BB4A-7C975A003B96.webp
    77 KB · Görüntüleme: 129
haklısın
hocayı tenzih edelim o zmn eleştirilerimizden
Sayın Hocamıza laf edilmemesi husundaki hassasiyetin gözlerimi yaşartıyor muhterem!..300-500 binlik osuruktan transferler için bile kendisini alenen komisyonculukla itham ettiğin günler çok uzak değil nitekim :danyal: :hat:

Feg babel kısmetse gidecek seneyede ardada olmayacak ve ayrıca yabancı kısıtlaması olacak.şuan elimizde yunus akgün oğulcan kerem var emreyi hoca merkezde oynatıyor ve gedsonla diğer benficalı gelirse o da muhtemelen yedek olacak.
Yani barışın kurunun alınması sıkıntı değil tam zamanıdır.birde bu oyuncuları yatırım olarakta düşünürsek belki seneye kerem ciddi performansla temiz paraya satılırda.veya baktın bu barış öyle oldu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı sınırı kalkacak bence.

Alanyadaki Umut Güneş de fena topçu değil biraz daha izlemek lazım o elemanı da
bize karşı oynadığı maçta fena değildi ama ümit millide felaket kötü oynadı
başka da maçını izlemedim(izlediysem de umut'a dikkat etmedim). Alanyadan alınacak ilk isim BERKAN KUTLU olmalı

Zeki, caglar yurt disina gider. Taraftarlar daha önumuzdeki cocuklari kesfedemiyoruz yeaa. Biz alt ligden alinca, örnek kerem örnek baris. 3 ligden topcumu alinir yea, y.gökoglana benziyo yea, 1.5m cok aauuuuvv. Ne auv a.naci.k

Demem o ki, bizim bu taraftar oldugu surece bizden bi bk olmaz

Zeki’yi de Çağlar’ı da istediğin halde alamadın. Dahası Ali Akmanı da alamadın. Çünkü bu oyuncuların kalitesi belliydi zaten. Yaptıkları ortadaydı. Ancak BAY belli değil ve gelmiş 21 yaşına ve 1,5 milyon para veriyorsun. Mesela kerem Erzincan -BJK kupa maçında kendini belli ettirdi ve dahası belli başlı özellikleri olan biri, ayrıca 0 bonservis ile geldi.. bu tip topçulara eyvallah.. peki BAY hangi maçı ile rüştünü ıspatladı da 1,5 milyon avro veriyorsun?
Onun gibi dolu topçu var 1. Ligde ve değerleri 1-1,5 milyon TL, avro değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt