- 2 Temmuz 2011
- 140.002
- 60.141
- 5.628
Asigim ne yapayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asigim ne yapayım
Galatasaray taraftarı elit bir gruptur. Seni kınıyorum.Zeki, caglar yurt disina gider. Taraftarlar daha önumuzdeki cocuklari kesfedemiyoruz yeaa. Biz alt ligden alinca, örnek kerem örnek baris. 3 ligden topcumu alinir yea, y.gökoglana benziyo yea, 1.5m cok aauuuuvv. Ne auv a.naci.k
Demem o ki, bizim bu taraftar oldugu surece bizden bi bk olmaz
Sayın Hocamıza laf edilmemesi husundaki hassasiyetin gözlerimi yaşartıyor muhterem!..300-500 binlik osuruktan transferler için bile kendisini alenen komisyonculukla itham ettiğin günler çok uzak değil nitekimhaklısın
hocayı tenzih edelim o zmn eleştirilerimizden

Yabancı sınırı kalkacak bence.Feg babel kısmetse gidecek seneyede ardada olmayacak ve ayrıca yabancı kısıtlaması olacak.şuan elimizde yunus akgün oğulcan kerem var emreyi hoca merkezde oynatıyor ve gedsonla diğer benficalı gelirse o da muhtemelen yedek olacak.
Yani barışın kurunun alınması sıkıntı değil tam zamanıdır.birde bu oyuncuları yatırım olarakta düşünürsek belki seneye kerem ciddi performansla temiz paraya satılırda.veya baktın bu barış öyle oldu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bize karşı oynadığı maçta fena değildi ama ümit millide felaket kötü oynadıAlanyadaki Umut Güneş de fena topçu değil biraz daha izlemek lazım o elemanı da
Evet dogru dediniz sayin duvar. Sucuk ekmege devamkeGalatasaray taraftarı elit bir gruptur. Seni kınıyorum.
adı neden kimseyle anılmıyor anlamadımbize karşı oynadığı maçta fena değildi ama ümit millide felaket kötü oynadı
başka da maçını izlemedim. Alanyadan alınacak ilk isim BERKAN KUTLU olmalı
He yavrum he. Cevap yazmaya değer biri olmadığın belliydi zaten, cevap veremeyeceğin, tanımadığın kişilerle tartışma.
Galatasaray dedim, ua değil Sayın ÜnsalEvet dogru dediniz sayin duvar. Sucuk ekmege devamke
bir ona bir de milli takım için hiç konuşulmamasına çok şaşırıyorumadı neden kimseyle anılmıyor anlamadım
O da bana çok hantal geliyor yav tekniği falan fena değil de ağır gibibize karşı oynadığı maçta fena değildi ama ümit millide felaket kötü oynadı
başka da maçını izlemedim. Alanyadan alınacak ilk isim BERKAN KUTLU olmalı
Zeki, caglar yurt disina gider. Taraftarlar daha önumuzdeki cocuklari kesfedemiyoruz yeaa. Biz alt ligden alinca, örnek kerem örnek baris. 3 ligden topcumu alinir yea, y.gökoglana benziyo yea, 1.5m cok aauuuuvv. Ne auv a.naci.k
Demem o ki, bizim bu taraftar oldugu surece bizden bi bk olmaz