Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş Çorlu :

"Bu transfer aslında Drogba transferine benziyor. Drogba da Galatasaray'a Çin'den gelmişti. O da sözleşme konusunda sıkıntı yaşamıştı. Paulinho da bonservisini alıp gelebilir."

A Spor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam bir kro.

Savaş Çorlu :

"Bu transfer aslında Drogba transferine benziyor. Drogba da Galatasaray'a Çin'den gelmişti. O da sözleşme konusunda sıkıntı yaşamıştı. Paulinho da bonservisini alıp gelebilir."

A Spor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
paulinho boşta değil mi zaten

1624783970575.webp

Geçen gün bu Bellonun maçını izledim 60 dk falan pek bi numarasını göremedim tempolu bek sadece. 4lü savunmanın solunda fena sırıtır defansı çok kötü bugün yine maçı var sanırım bakacağım

Renktaş bu dediklerin gelirse zaten los galacticos oluruz

Florentino-Paulinho-Gedson

Kerem/BAY - Onyekuru

Mohamed

Efsanevi bir kadro olur ama bunu yapabilmek için sağ bekin yerli olması lazım Yabancı sınırından dolayı

Muslera

Yerli sağ bek- Kaan-Marcao-Moreno

Kaan ile Marcao stoper hattı kafamda soru işareti ayrıca..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş Allah aşkına kerem onye kanatlarıyla nasıl efsane oluyoruz. Yapmayın ne olur.
Evet bizim yerli isimleri defans hattında kullanmamız lazım.Hatta umut meraşa bile sol bekde razıyım. Ama bizim orta saha ve kanatlara net adamlar almamız lazım. Fark yaratacak oyuncular almamız lazım.

Bizim altermatf oyuncuya falan ihtiyacımız yok.Elimizdekilerin alayı alternatif.
Alternatif alınacaksa tek kaleci alınmalı. Onunda ismi çıkmıyor. Millet çatır çatır yerli kaleci çıkarıyor.Biz senelerdir muslera gibi kalecinin yanına gelişmesi için kaleci bulamadık. İyisini geçtim ortalama bir kaleci dahi bulamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt