Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye Marcao’yu satma derdine dustunuz anlamadim, adama iyi teklif geldi de bizimkiler mi satmadi? Degerini bulan her oyuncu satilir zaten.
Takimda zaten 2-3 tane gs seviyesinde eleman var. Onlari da hemen satma telasindalar. Takimi anadolu kulubune cevirip rahat edecekler.

E44j3BBWYAk88Vt.webp

Daha once de yazdigim gibi Moreno ofansif bir bek. Devamli topsuz kosu yapar ve bindirir ama savunmasi iyi degil. Gerci son yillarda Omar haric savunmasi iyi olan bek oyuncumuz olmadi.

Muslera luyindma marcao yedlinin oldugu 6 yabanci sinirli kadro kursana sen de reis. Madem hicbirinin satilmasina izin vermiyorsunuz kadronuzu görelim
Ben satılmamalı demedimki semihin kadrosunu merak ettim sadece

He luyininde düşük miktara (2 falan denmiş) satılmasına karşıyım tabi,min 5 ve üstü olmalı en kötü

Adamı parladığı dönem tutup patladığı dönem göndermek çok akıl karı değil

Cagne çok daha leş iken bi kiralık yolladın piyasa yaptı az çok,luyiyide bu şekil değerlendirebiliriz tutmak zorundada değilizki zor tutar terim bundan sonra

Kadroda yapıyım

Muslera
Kaan-Caldara-marcao-x
Lemina
Douglas-gedson-texeria
Halil-kerem

* solbek hücumcu olmalı kaan pek hücum desteği vermez,mohamedde 3 yerliye göre rotasyona girer

*halille kerem kanat ve forvet değilde ileri 2li oynamalı bence hem sızmaları var hem araya top atmaları kaçmaları var,presli oyunada yatkınlar iyi basarlar

Doku tutarsa paramparça ederiz ligdeki her rakibi

Lemina yerine yine baskın bir ön liberoda olabilir

Douglas costa ve texeriayıda tarz olarak yazdım,napacakları belli olan değilde sürpriz yapma ihtimali olan başka bir 2lide olabilir yerlerine

@Yusuf Kara renktaş çok olumlu noktalara parmak basıyor.Sözleri dikkate alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt