Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcaoya 12-15 arası gelen her teklif kabul edilir. Deli para ya.
o zaman gedsona ne gerek var 12 ye marcaoyu göndereceksek iyice küçülelim 3-4-5. liğe oynayalım

deli para dediğin parayı sadece bu sene falcao , feg ve babele ödeyeceğiz

veya paulinho gelirse imza + yıllık 3.5 tan 3 yıllık o deli para dediğin parayı bize 32 lik oyuncu saplayacak

Marcao 25 ten aşağı değildir arkadaşlar

Adamlar götü boklu Ozan'a 20 çekiyorlar

Daha once de yazdigim gibi Moreno ofansif bir bek. Devamli topsuz kosu yapar ve bindirir ama savunmasi iyi degil. Gerci son yillarda Omar haric savunmasi iyi olan bek oyuncumuz olmadi.

Moreno'nun defansif zaafiyeti ön plana çıkarıldı ama Kaan Ayhan sağ bek, hücuma geçişte üçlünün sağ stoperi olursa Moreno da oldukça faydalı olur gibi geliyor.

Ben satılmamalı demedimki semihin kadrosunu merak ettim sadece

He luyininde düşük miktara (2 falan denmiş) satılmasına karşıyım tabi,min 5 ve üstü olmalı en kötü

Adamı parladığı dönem tutup patladığı dönem göndermek çok akıl karı değil

Cagne çok daha leş iken bi kiralık yolladın piyasa yaptı az çok,luyiyide bu şekil değerlendirebiliriz tutmak zorundada değilizki zor tutar terim bundan sonra

Kadroda yapıyım

Muslera
Kaan-Caldara-marcao-x
Lemina
Douglas-gedson-texeria
Halil-kerem

* solbek hücumcu olmalı kaan pek hücum desteği vermez,mohamedde 3 yerliye göre rotasyona girer

*halille kerem kanat ve forvet değilde ileri 2li oynamalı bence hem sızmaları var hem araya top atmaları kaçmaları var,presli oyunada yatkınlar iyi basarlar

Doku tutarsa paramparça ederiz ligdeki her rakibi

Lemina yerine yine baskın bir ön liberoda olabilir

Douglas costa ve texeriayıda tarz olarak yazdım,napacakları belli olan değilde sürpriz yapma ihtimali olan başka bir 2lide olabilir yerlerine
Ben bu yonetimin satis yapmadan kaynak yaratabileceğine pek inanmiyorum umarim yaniltirlar.

Btw keyimden satin demiyorum ben. Yabanci siniri olmasa ve satis yapmaya gerek duymadan transfer yapabilecek bir gucumuz olsa kim ister kadro dağılsın zar atar gibi topcu kumarina girelim.

11 kurmak benim işim degil.Marcao ve Luyinden 15 kazansak yeter.Luyini ve Marcaoyu buldugumuz gibi 2 tane daha buluruz .Birazda Ahmet Klik yapalim.
O gitsin bu gitsin e kim gelsin diyincede o benim işim değil olmuyo işte semih

Aakya bol atıp kendin aynısını yapıyosun

O yine şu gelsin bu gelsin diye 2 kelam ediyodu

muslera
alpaslan kaan marcao
yedlin gökay riedewald moreno
kerem barış
mostafa

#Re re re

Gözü kapali anadolu takimlarinda 11 oynayacak yerliler:

Alpaslan
Aytac
Halil
Akbaba
Kilinc
Taylan
Kerem

Sunlar ise oynamaz:

Fatih Öztürk (Kasimpasa bunu bosuna postalamadi. Oynatmazlar)
Okan Kocuk (Bir ihtimal Kasimpasa, Sivas, Malatya ve lige yeni cikanlarda oynar)
Ogulcan Caglayan (yedek)
Tasdemir (alt ligde sürünür)
Ömer Bayram (en fazla yedek olur)
Arda Turan (kimse alip oynatmaz)
Jimmy Durmaz (yedekten falan girer)

çiğdem demiş bir arkadaş kızmışsın

elinde defansı toplayan sağlam bir marcao var 10 m eu ya neden vereceksin

hadi verdin kimi alacaksın
Marcaoyu nasil bulduysan oyle birini bulacaksin .Trasfer yapman icin bu adamlari satman lazim Marcao Olmazsa olmaz bi adam degil yaw .

Geçmişin de ne yaptığı beni ilgilendirmiyor bu forma altın da harikalar yaratan futbolcular buluruz inşallah. Biz de formasını alıp gururla giyeriz.

Bizim Mustafa'yi topla bulusturmamiz gerekiyor. Gedson Florentino vs vs gelse de 10 numara ve sag kanatta karavana atma lüksümüz yok. Para varsa mutlaka o tarafa harcamaliyiz. Oralara keske Brezilyali alsak
Baris Alper gelicekmis
Sağda o oynar!
Öyle beklentilere giriliyorki aklım almıyor
Antepteki Muhammed Demir 20li yaşlarda Ümit milli dönemleri tek başına mac alan adamdı
Sakatlandı vs olmadı
Şimdi koşan adami istiyoruz
Sekidika da at gibi
Ali Yavuz da aynı
Büyük takım da oynamak o kadar kolay degil

Bizim on alanı en kötü Onyekuru-Mohammed-Beghuis gibi kurup arkadan da Gedsonun yanına skoru destekleyecek adam bulmamız sart
Misal Paulinho sert ve skorer

Ben anlamıyorum gerçekten millet gıptayla bakıyor marcaoya bizimkiler bu kadar etmez diyor. Yahu şampiyonluk yarışında tutan baş rollerden birisi kendisi geçen sezon. Onu da geçtim göz var izan var. Top class stoperimizi böyle yok pahasına satmaya çalışanların futboldan anladığını düşünmüyorum kendi görüşüm.
Kripto fbjk Li dolu

Transfer Filtresi
*Aranan Özellikler
Daha Önce Oynadığı Takımlar:Barcelona

Arda gibi oldun Paulinho da :d

Takımda bir dünya +30 adam var onlar gitmeden yenisi gelmese daha iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt