Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru dışında hiç birini alamayabiliriz :D hepsini alabilirizde; zor bir denklem
En fazla 6 yabanci ekleyebiliyoruz buraya. Sekidika ve Ozornwafor'u tutacagimizi hic sanmiyorum.
Saracchi, Etebo ve Linnes'e veda ettik.
Sözlesmesi bitmis Donk'u tutmaya gerek yok artik. Bu heriften daha iyi 100 tane stoper bulursun
Diagne Galatasaray'i kafasinda bitirmis. Geri dönmez.
Omar kolay kolay futbola dönemez gibi
L.Dama satilir
Falcao'yu sutlamak lazim, araplar gibi direnmeyecektir

Geriye Yedlin, Babel ve Feghouli kaliyor. Feghouli'nin parayi birakip gitmesi zor. Yedlin ve Babel kalir.

Alpaslan ilk 11 oynayamaz mı?

Kaan icin 6 milyon çok arkadas.

6 milyonu Morutan gibi oyuncuya versek, 10a verirler herhalde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kaan olmazsa Mert Cetin olur, italyanlar ilgilendigimizi yazmisti
2019/20 de 6 mac anca oynadi...
2020/21 de ise 7 mac oynadi...
hadi roma da kadroya girmesi zor denilir ordaki mevcut as stoperlerden dolayi...
verona'ya gonderildi orda da yeterli gorulmedi. ki, verona ligin en iyi oynayan tepe 6 disi takimlardan biri izledigim kadariyla...<> atalanta,sassuolo,verona bu 3 takim son donemde tepe 6 liyi juve,inter,milan,roma,lazio,napoli disinda olup da istikrarli futbol oynayan,oynatan hocalara sahipler.
verona nin oynadigi sistem tabiki farkli kurulumda olsa da, mert orta sira italyan lig takiminda bir elin parmaklari kadar mac oynayabiliyorsa anca,
benim gorusume gore bir cok yonden bizim icin yeterli olmayan bir oyuncu profi olarak adlandirabilirim.
sirf yerli kontenjan diye, yeterli olmayacak oyuncuya da yer vermek kagit uzerinde iyi gorunur,..saha ici farklidir.

misal bak, bizim eski oyuncumuz ayni takimda,
ayni sezonlar
2019 33 mac
2020/21 28 mac oynadi.....
oyunun taktiksel olusumlarinda,,top kullanimizda,geriden cikista,hava topunda,uzun topta,markajda vs koray hoca nin kadro da sans verdigi isimlerdendi......ki, o bile diger stoper dimarco'ya nazaran(38 mac bu sezon) ful sezon 11 degildi.

kaan olmayacaksa, italya uzerinden stoper yerli alinacaksa, bu kanimca mert degilde koray olursa ustteki yonlerden dolayi anlam verebilirim anca.

Aliou Deng- Gedson- Paulinho üçlüsü nasıl? Bana en yakın 3'lü bu yakın gibi geliyor. Deng bence oradan ayrılmak isteyecektir ve kulübüyle bir şekilde ortak noktada buluşulur. Paulinho denilene göre bize sıcak bakıyormuş bu durumda orta yol bulunur. Gedson için denilen zaten bu hafta içi bitmeye yakın olduğu yönünde. Aliou Deng videolardaki gibi çıkarsa bu 3'lü fizik kalite, tempo hem de ince iş ve skora katkı olarak birbirini tamamlar gibi görünüyor. Ben beğendim, umarım bu orta saha kurulur.
Mayısın ilk haftası şampiyon oluruz.

3 hafta sonra karşılaşacağımız manzara

gsli-bir-taraftar-takiminin-elenmesinin-ardindan-9854780_3236_o.webp

Fatih Terim ve Arda kapları gelmeden transfer başladığı diyemeyiz.

Belli ki geçen hafta cuma günü çıkan borçsuzluk kağıdı olayının çözülmesi gerekiyor.

Bu hafta içinde bu durumun çözülmesini bekliyor ve temenni ediyorum.

Kendi adıma bu hafta bir transfer açıklaması olacağını sanmıyorum.

Birilerini satmadan da bonservisli bir oyuncu alacağımızıda düşünmüyorum açıkçası. FFP bitmiş olsada TFF'nin koyduğu limitlere bonserviste giriyor. Örnek Kaan Ayhan'a 6m bonservis verdin 1.5 da kendisine 50m olan bütçemizden bir anda 7.5m gitmiş olacak. Bundan dolayı Kiralık yada bonservisi elinde oyuncuları alacağız gibi.

O yetersiz , bu yetersiz , bundan daha iyisi lazım diye diye , Ömer , Taşdemir , Arda , Akbabaya kaldık.

Ömer ve Tasdemire üçer yıl sözleşme verenin taaa

Kaan 6 milyon euro olayı bana gerçekci gelmedi, 2.5 a aldılar adamı doğru düzgün oynatmadılar,o rakamları kimse vermez.
sassuolo ligin tam sezon istikrarli ve iyi futbol oynayan ekipleriden. iyi de bir hocalari vardi,shaktara gitti.
kaan ideal 11de cok oynamasa da tum sezon sassuolo genel performansindan dolayi her bir oyuncusu $ olarakta yukari cikmasi olagan durum. hoca shaktar sonrasi oyunculari bir bir cikis yapiyor. sistemi iyi oturtturmuslar,tipki atalanta gibi... 2.5 3 aldiklari x bir oyuncularinin cifte katlamasi normal durumlar bu gibi takimlarin-tam sezonluk cikislari denkleminde .

kaan italya da kalmak istesin, sassuolo kadroda dusunmese bile, bir sekilde orta sira diger takimlardan teklif alir.sonucta milli bir oyuncu, versatile yonu de cabasi....

butun bunlarin disinda,
bizim icin onemli bir hamle olarak goruyorum sayet olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt