Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdou Harroui, Morutan dışında çıkan isimlere heyecanlanmadım. avrupanın posasını çıkarıp bize postaladığı herifleri cengiz ve dursun da getiriyordu zaten. Yeni yönetim bu konuda fark yaratamayacaksa ne anladık bu işten. Şuana kadar 10 tane yaşlı ismin yanında sadece 1 2 tane genconun adını duyduk. Bu nasıl yapılanma arkadaş
gedson
florentino
şu tunuslu orta saha

Koskoca dünya üzerinde 1 tane parası olan bir başkan çıkmaz mı yahu bize, nerde çulsuz var o başkan oluyor. Bıktım artık yahu parasızlık muhabbetinden, 3-5 milyonluk elin çer çöp oyuncusunun hayalini kuruyoruz, adamların kampa götürüp inşallah beğenmez dediği adamları bekliyoruz ve Avrupanın orta sınıf takımı bile değil bunlar, yahu adamların toplam ülke nüfusundan fazla taraftara sahip camiayız. İnanılmaz bişey yav. Bir başkan veya yönetimde çıkıp ağlamasın yahu. Geçiyorlar karşımıza ağlaya ağlaya demeç veriyorlar, yapmayın arkadaş bu işi ağlayacaksanız gelmeyin. Sattırcaklar aga bu ülkedeki kulüpleri başka çaresi yok diyecekler
Para ile başarılı başkan olunsaydi fener Real Madrid olurdu.Artik şu kafayı çıkarıp çöpe atın yahu.Yok öyle birşey, paralı olmak başarılı başkan olmak anlamına gelmiyor.Aziz,Ali Koç,yıldırım Demirören.Yok işte anlamadiginiz konu ne ?Fenerliler bile bunu çözdü bizde hala paralı başkan denilen tıp aranıyor.Kafaya bak.

Gitmem gerekiyomus.gelecegim tekrar babyler,unutmayın...baris,gedson,asker 10 numara ve berguis açıklanacak
.
tapatalk_1624446817192.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson'a bizim topcumuz gozuyle bakıyorum onu geç. Florentino olmuyor. Tunuslu da en az 30 yaşında vardır. Zaten 1-2tanenin adını duyduk o kadar yazmıştım sende onları saymışssın
21 yav :D
Scout haberleri çok çıkmıyor genelde bunlar bile bir şeydir
Ben uğraşıldığını düşünüyorum genç isimlere bakalım hayırlısı

Her seferinde daha kötüsü denk geliyor arkadaş, buluyoruz yav çekiyoruz belayı üzerimize. Polat tarihin en kötüsü dedik, özhan yetersiz dedik, Dursun kötü dedik, Cengiz of of off dedik e bu şimdiki ne … bjk yav bjk jimlastik kulübü bildiğin ezik takım elinden topçu kapıyor.

Para ile başarılı başkan olunsaydi fener Real Madrid olurdu.Artik şu kafayı çıkarıp çöpe atın yahu.Yok öyle birşey, paralı olmak başarılı başkan olmak anlamına gelmiyor.Aziz,Ali Koç,yıldırım Demirören.Yok işte anlamadiginiz konu ne ?Fenerliler bile bunu çözdü bizde hala paralı başkan denilen tıp aranıyor.Kafaya bak.
Kafaya mı bak? Arkadaşım niye hakaret ediyorsun fikrimi söylüyorum katılmazsın oku geç son dönemde gelen şampiyonluklarda Dursun başkanın kurduğu takımın payı büyüktür. Öpücükle kurulmadı bu takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt