Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi kimse o vaatlere bir şey demiyor taraftarın kızgınlığı her yayında 10 günde transferlerimizi bitireceğiz demesiydi
Abi tamam orada açıkladım işte. Bu transferlerin uzamasının asıl sebebi seçimin ertelenmesidir. Onlara laf söylemeyip Galatasarayın seçilen yeni çiçeği burnuna başkanına zarar veriyorlar. Bu sadece burada değil twitterda da çok fazla. Geliyorlar bana burda platesçi eşrefi savunuyorlar yapmayın gözünüzü seveyim.

Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.
Şeffaflık nerede mesela? Her mikrofona seçimden önce dakikalarca laf anlatan kimse yok ortada. Yok yemekte yok orda yok burda. Galatasaray'ı düşünen adamın önceliği yemek kahvaltı vs değildir. Çıkarsın geldim durum bu yapacaklarımız bu dersin. Mazbatayı al kenara çekil yok artık o eskidendi. Boşa geçirecek 1 dakikası yok kulübün

Abi tamam orada açıkladım işte. Bu transferlerin uzamasının asıl sebebi seçimin ertelenmesidir. Onlara laf söylemeyip Galatasarayın seçilen yeni çiçeği burnuna başkanına zarar veriyorlar. Bu sadece burada değil twitterda da çok fazla. Geliyorlar bana burda platesçi eşrefi savunuyorlar yapmayın gözünüzü seveyim.

kimse savunmuyordur ya troll onlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

apo başkanım ozanı satınca fati hozam kısa çaplı bi şok geçirmiş olabilir

Hahaha Yeni başkan seçilmiş, adamın geniş çaplı hedefleri var. Daha başkanlık senesinin 1 ayına girmeden yalancı başkan olmuş. Sonra troll diyince kızıyorlar. El insaf be arkadaşım. Geldiği gibi basketbol A.Ş.'yi genel kurula sunacağını söyledi. Daha bir durun yahu durun yani. Hangi başkana yaptınız bu trollüğü? Sizin gibi vizyonsuz olsaydı buralara kadar gelemezdi zaten adam. Sabretmeyi bilin. 10 gün lafından bağımsız savunacağız başka hiçbir şey yok.
sergen ve sen dışında konuyu geren yok. gidin ne öfkeniz varsa twitterda kusun sonra gelip yazın buraya
tek tip paso başkan ve hoca yalakalığı istiyorsanız sözlüğe ve twittera bakabilirsiniz. aradığınızı burda bulamayınca kafa ütülemeyin

Merhaba, Şampiyonlar ligi ön elemesi öncesi kadroyu bildirmek için son tarih ne zamandı arkadaşlar?

ulan sabır sabır sabır, taş olsa çatlar artık.
1 yıl santrafor olmaz, diğer yıl bek olmaz. bek olsa dos olmaz, dos olsa kanat olmaz.

bu yıl hiçbirşey yok allahtan, her bölgeyi bekliyoruz fakat sayın başkan siirt jetpaspordan topçu getirecek galiba.

Mesela sadece Ozan o dönem satılmasa, Luyindama alınmasa, Ozan'ı yazın satsak çok şey farkederdi.
İdari karar diyip sepetlediler ozanı. Oysa ikna edilmişti. Önü çok açıktı çok erken salındı. Yine çok iyi seviyeye çıktı ama. Gerçekten 1 sene daha izlemeyi isterdim.

burak elması daha şimdiden yerden yere vuranlarinin hepsinin fatih hoca düşmanı olması, bazısının paso bejeke haberleri paylaşması, bir kısmının febe haberi paylaşması ve alayının olumsuz Galatasaray haberleri paylaşması çok enteresan değil mi

renktaş 1 sene önce fatih hocayı eleştiriyoruz diye bizi başka takımlı ilan ediyordun 6 sonra sen de hocaya giydirmeye başladın şimdi tekrar hocaya mı yelken açıyoruz

ozan da kendi gitmek istemedi mi o zaman
Olabilir ama 4 ay bekleyebilirdi sanki yani buna ikna edebilirdik. Çünkü 1 ayda bir anda 25 m euro bütçe oluştu ama yönetim basiretsiz davrandı, doğru kullanamadık.

Tabii Luyindama sakatlanmasa da bence devre arası 10 üstü bedele satılabilecek seviyeye gelmişti, o da sermaye olurdu. Sermaye yaratamadıkça eldekilere muhtaç kaldık ve bir sarmal oluştu, gelinen noktada takımda şu an orta saha yok. Bek yok. Stoper muamma, kreatif kanat yok.

yav zaten az çok herkes psv maçına transferlerin yetişmeyeceğini tahmin etmiştir.

ama son yıllarda lige de yetişmiyor transferler. maddi durumda da büyük bir değişme olmadığı için içimden bir ses yine aynısı olacak diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt