Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.882
- 8.673
- 1.933
O zaman açıklamada sorun yok transferi. Lisans sonra da çıkardı.lisansları çıkmamıştı
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman açıklamada sorun yok transferi. Lisans sonra da çıkardı.lisansları çıkmamıştı
eline sağlıkEvet illa koşacak diye bir zaruriyeti kalmaz en azından o oyuncunun
Berkanda gedsonda statik değil çift yönlü oynuyolar
Dedim ya örn basit bi lig maçına
X-gedson-berkan-kerem
X-x
Veya
X
X
Şeklinde gönül rahatlığıyla çıkabilirsin
Zor maçlarda koy ön liberoyu arkalarına
X
Gedson-berkan
X-x-x
Yada 4312 de olur
Diziliş çeşitliliği içinde,oyunu farklı tarzda oynamak içinde çok önemli transfer berkan
Mesela salihi 3lü osda kullanabilirsin ama 2li osda biraz zor kullanırsın,berkan sol içte daha verimli ama 2lidede aksatmaz seni
Alanyaya topçu lazım. Luyindama verilirse hiç şaşırmamBerkan’a Alanya en az 5 milyon Euro ister. Bu parayı bizimkiler veremez.
mc yönetimi açıkladı onlarıO zaman açıklamada sorun yok transferi. Lisans sonra da çıkardı.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mert çetini alıyorlarmış stopereAlanyaya topçu lazım. Luyindama verilirse hiç şaşırmam
Yapılacak en iyi transferlerle bile, sonraki iki turun favorisi olamayız. Hiçbir Türk takımı olamaz. En az 3-5 yıl daha bu böyle gidecek, sonrası da meçhul...Diğer takımlara daha güçlü diyorsun ama bizim takımın nasıl bir kadro ile o maçlara çıkacağını bilmiyorsun ki daha. Hayal edilen kadronun kurulup kurulmayacağına bağlı her şey. Tamam Mustafa Cengiz yönetiminde ağır aksak ilerliyordu bu işler ve anca 1 Eylül'de tam kadroyu oluşturuyorduk. Hatta Ocak ayında kuruyorduk diyebiliriz. Fakat bu yönetimin ne yapacağını bilmiyoruz daha. Ben yapılacak transferlerden umutlu olmak istiyorum. Eğer kadro kötü olursa zaten CL'ye kalamayız ama iyi kadro kurarsak neden gruplara kalamayalım ki? Hadi en kötü EL'de iddialı oluruz güzel kadro kurarsak. Şu PSV maçına kadar yapılacak transferlere göre ben de ya senin gibi düşüneceğim ya da bu umudumu devam ettireceğim bakalım umarım ikincisi olur.
Ts de bastırıyor ordamert çetini alıyorlarmış stopere
hüseyin türkmen nelerine yetmiyor :dTs de bastırıyor orda
Müthiş bi stoper ya hüseyin. Her izlediğimde yeni şeyler öğreniyorumhüseyin türkmen nelerine yetmiyor :d
Nkodu varken aynı tip adam almazlar. Ghezzali kovalarlarOnyekuru bjk yolcusu bence
türkmen çörekçi parmak aynı anda oynadığında futbol şöleni oluyordu sahadaMüthiş bi stoper ya hüseyin. Her izlediğimde yeni şeyler öğreniyorum