Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet illa koşacak diye bir zaruriyeti kalmaz en azından o oyuncunun

Berkanda gedsonda statik değil çift yönlü oynuyolar

Dedim ya örn basit bi lig maçına

X-gedson-berkan-kerem
X-x
Veya
X
X

Şeklinde gönül rahatlığıyla çıkabilirsin

Zor maçlarda koy ön liberoyu arkalarına

X
Gedson-berkan
X-x-x

Yada 4312 de olur

Diziliş çeşitliliği içinde,oyunu farklı tarzda oynamak içinde çok önemli transfer berkan

Mesela salihi 3lü osda kullanabilirsin ama 2li osda biraz zor kullanırsın,berkan sol içte daha verimli ama 2lidede aksatmaz seni
eline sağlık
ben gedson ve berkan aynı anda sahadayken skorer kanat görmek isterim takımda
hatta bir tanesi 10dan bozma herif olursa daha da hoşuma gider. Morutan gibi :(

ulan sağ kanada şöyle takımı uçuracak hem teknik hem akıllı topççu istiyorum yav mesela falcao feg den falan çıkarsak hazır düşüşteyken şöyle bi bernardeschi fırsatı düşse keşke valla çok zor ama şu sırtımızdaki kambularları atarsak bi gitmek lazım

Diğer takımlara daha güçlü diyorsun ama bizim takımın nasıl bir kadro ile o maçlara çıkacağını bilmiyorsun ki daha. Hayal edilen kadronun kurulup kurulmayacağına bağlı her şey. Tamam Mustafa Cengiz yönetiminde ağır aksak ilerliyordu bu işler ve anca 1 Eylül'de tam kadroyu oluşturuyorduk. Hatta Ocak ayında kuruyorduk diyebiliriz. Fakat bu yönetimin ne yapacağını bilmiyoruz daha. Ben yapılacak transferlerden umutlu olmak istiyorum. Eğer kadro kötü olursa zaten CL'ye kalamayız ama iyi kadro kurarsak neden gruplara kalamayalım ki? Hadi en kötü EL'de iddialı oluruz güzel kadro kurarsak. Şu PSV maçına kadar yapılacak transferlere göre ben de ya senin gibi düşüneceğim ya da bu umudumu devam ettireceğim bakalım umarım ikincisi olur.
Yapılacak en iyi transferlerle bile, sonraki iki turun favorisi olamayız. Hiçbir Türk takımı olamaz. En az 3-5 yıl daha bu böyle gidecek, sonrası da meçhul...

Ha, kazanmak için ille favori olmak gerekmiyor, ayrı konu...

Ogulcan + 2,5 milyon + 15% pay Berkan icin teklif edelim.

Onyekuru bjkye gider. Bay terim istemiyor kendisini.. onyekuru onyekuru diyordu 2 senedir, adamlar satin alma opsiyonu koydurttu simdide istemiyor😂😂

Eskiden osman şenher vardı bi ara hep gstvye çıakrdı. Fenerde alexler appiahlar anelkalar vardı bu hala bizim kadroya bunlar iyi çocuklar üzmeyin bu çocukları bunlar çok iyi insanlar derdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt