Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru terimin kabız futbolunda kilidi açan gol pozisyonu yaratan tek oyuncuydu birde kerem tabi ona fazla şans vermeyince şampiyonluk gitti, birde onyekuru yu istemiyormuymuş bay terim heralde kendisi yenilikçi ve ego kasmayan taktiker oldu eğer bjk ye giderse piyasası artar genç ve maaş yükü de az olur bizde bön bön bakarız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Omyekuruyu hic begenmem lakin larin takozuna 30 gol attiran sergen onyekuruya 50 gol attirabilir.

Son düzenleme:
Abi diyorum ki bu adam çözüldü. Forvetle anlaşamıyor. Bu adamı tutucaz diye Mohamed'i harcama noktasına gelicez emin ol. En üzüldüğüm nokta 3-5 futbolcu çemberinde dolanıyor olmamız. Belçikada 4-5 sene önce attığı 20 golü baz alacaksak işimiz yaş gerçekten yaş.
Baz alacağız tabi , golcü kanat oyuncusu dedirten şeylerden biri o ,bir de bizdeki sezonu var. Bu yaştaki bir topçu için yeterli doneler bunlar. Forvet doğru düzgün oynayamadı ki kart sonrası , anlaşamadı denecek kadar oynamadılar beraber. Kaldı ki Onyekuru'nun kendisi bir sürü sorun yaşadı. Çözdüler dediğin adam kazansak da kaybetsek de her pozisyonun içinde var , penaltı aldırıyor çünkü gole yakın, sezisi de yüksek bu konuda. Çalım atan ama gol atamayan bir kanada bin kere tercih ederim. Kontra tehdidi olması da cabası Seri gibi top atan bir ortasahan olduğunda. Maddi durum ortada daha iyisini alman mümkün değil. Feg'den Falcao'dan çıkıp para harcayalım demişsin , mal mı bu topçular böyle yağlı sözleşmeleri bırakıp gitsin , unutun bunu.

Son düzenleme:
Arda Mohamed Babel
Kılınç-Akbaba
Aytaç
Ömer
Marcao Luyindama Yedlin
Muslera

aytaç ve babel'in mevkilerini saymazsak en acilinden 4 transfer lazım

kanat
10-8
sol bek

1625301132449.webp

1625301152991.webp

bu herifin kariyerinde 30 maçı geçtiği 2 sezon var sadece :crushed:

Yeni yönetim mazbatalarını alalı bugün 11. Gün

Hani anlaştıkları oyuncuları 5 günde, hocanın istediklerini 10 gün içinde açıklayacaklardı

Böyle boş beleş beylik laflar etmeye gerek yoktu, işkembeden sallayan başlan profili Galatasaray taraftarının en sevmediği fakat sürekli maruz kaldığı Başkan türü

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ ve sol beklere takviye şart
Orta saha yine takviye istiyor
Gedson olursa oyun kurucu bir sağ kanat ya da merkez oyuncusu şart
Kanatlara Barış Alper ve Kerem
Merkezde ise Taylan-Gedson-skor gücü zayif
Bir orta saha kurarsak oyunu kim kuracak ve ya kim tempoyu ayarlayacak
Moutinho bu sebebten premier ligde oynuyor

Onyekuru-Mohammed-Berghuis
Gedson-Taylan-Paulinho
standartlarında bir hat kuracaksinki eldeki yerlilerlede rotasyonu oturursun

augustinsson mu geliyor

Ben Kerem'e güvenilmez diyenlere katılmıyorum. Artık güvenmemiz lazım bence ki özellikleri itibariyle de bu güveni hak ediyor. Sol kanatı Kerem- Barış- Babel kapatıp sağ kanata çalım, pası, şutu olan bir adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt