Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca başarılı olmak istiyor, bu sebepten futbolcu garanti alınacaktır. Hocanın da Avrupa umrunda değil, 10 şampiyonluk yaşayıp bırakmayı düşünüyor. Bu sebepten transfer olur ama Psv maçlarına yetişir mi muamma. Yetişmese de hoca açısından bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Onyekuru bizi beklesin agustosa kadar.monaco ile kamp yapsın,simdi derdine dusmek biraz hata oldu😮

Onyekurudan ziyade, sağ kanat lzm önce. O bölge boş. Solda babel oynar kerem oynar. Sağda kimse yok emre k var o da kanat falan dğl bence. Feg desen mefta.

Takımın boş bölgeleri sag sol bek. Orta saha en az 3 tane. ve sag kanat. Buraları kapattıktan sonra kuru olabilir
Sol bek yok la ,bildiğin yok.

Onyekuru tercihini makul buluyorum, Eğer %50 olayı doğruysa son 2 yıldaki gibi vasat performans göstermese bile kazanç sağlamamız çok zor 10 Milyon'a satsak kurtarmaz. Zaten bu saatten sonra çok iyi performans göstereceğini düşünmüyorum yabancı sınırı varken hakkımızı Kerem ve Barış Alper'den yana kullanmak çok mantıklı. Kreatif sağ kanat beklentim sürüyor kesinlikle Feghouli'yi gönderip sağ kanada doğru hamleyi yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt