- 2 Temmuz 2011
- 140.009
- 60.146
- 5.628
Abi direkt yalanlasa kulup keske,yalan biseyle oyalanmak kötü.Ben ghezzal ve Rosier haberlerine inanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi direkt yalanlasa kulup keske,yalan biseyle oyalanmak kötü.Ben ghezzal ve Rosier haberlerine inanmiyorum
Hahahaha bu durum keyiflendirdi bu korku bile yeter onlara. Ama ben bu muhabbetlerin gerçek olduğunu düşünmüyorumPortekiz basini,twitterda bjk muhabirlerinin twitleri,bjk baskani falan
Bizde dusunmuyoduk ama gercek gibiHahahaha bu durum keyiflendirdi bu korku bile yeter onlara. Ama ben bu muhabbetlerin gerçek olduğunu düşünmüyorum
Fatih hoca da pekala rakiplerin oyuncusunu begenip,isteyebilir.normal.adam irfancani kaybetti.ghezzali ve rosieri ister,begeniyosaÇok uzağa gitmeye gerek yok bunlar Halil Dervişoğluna bile salça oldular.
O yüzden stratejimiz doğru Fatih hoca istiyorsa yemişim etiğini
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu dakikadan sonra etikliğe falan gerek yok. Kendi kuyruklarına basılınca hepsi mağdur edebiyatı. Geçen sene yapılanları unutan 1 tane Galatasaraylı olmamalı. Transferinden tut maçlarına kadar her konuda karşımızdalardı. Hatay maçını Sivas iç saha maçını kimse unutmasın Bjk’nin. 2 golle kaçan şampiyonluğu Hatay’a borçlular. Her transferlerine salça olup fiyatı arttırmamız gerekiyor.Çok uzağa gitmeye gerek yok bunlar Halil Dervişoğluna bile salça oldular.
O yüzden stratejimiz doğru Fatih hoca istiyorsa yemişim etiğini
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stanciu’ya kanım hiç ısınmıyor. Yedlin için de böyleydi ama o en azından bonservissiz geldi. Buna bir de 6-7 milyon eurolar konuşuluyor. Madem bu kadar verebileceğimiz para var Gedson’a niye yok bu para 28-29 yaşında no name birisine var. Adamı youtube dışında izleyen yok neye dayanarak gelsin deniyor anlamıyorum zaten. Umarım gerçekleşmez bu transfer ama belli ki başkanları Psv maçına yetiştirmemiz için cebimizden ne kopartırsa kardır mantığındaGezal ve rosi bize yakın. Stanciu son teklif reddedilmiş. Kulubü oyuncuyu takımda tutmaya çalışacakmış.
Bu dakikadan sonra etikliğe falan gerek yok. Kendi kuyruklarına basılınca hepsi mağdur edebiyatı. Geçen sene yapılanları unutan 1 tane Galatasaraylı olmamalı. Transferinden tut maçlarına kadar her konuda karşımızdalardı. Hatay maçını Sivas iç saha maçını kimse unutmasın Bjk’nin. 2 golle kaçan şampiyonluğu Hatay’a borçlular. Her transferlerine salça olup fiyatı arttırmamız gerekiyor.
Özür dilenecek bir durum yok estadamın teki gelip lige tecavüz taciz edecek kadro budur diyor. bunları meşru gören adama tek bir yaptırım bile yapılmıyor. son zamanlarda tecavüz gibi konuların burada bu kadar rahat konuşulması canımı sıktı dostum. eğer o yorumda kastettiğin şey başkaysa ben özür dilerim.
Evet bu bilgi dolanıyor her yerde. Ama ben aksine istiyorum stanciu'yu.Stanciu’ya kanım hiç ısınmıyor. Yedlin için de böyleydi ama o en azından bonservissiz geldi. Buna bir de 6-7 milyon eurolar konuşuluyor. Madem bu kadar verebileceğimiz para var Gedson’a niye yok bu para 28-29 yaşında no name birisine var. Adamı youtube dışında izleyen yok neye dayanarak gelsin deniyor anlamıyorum zaten. Umarım gerçekleşmez bu transfer ama belli ki başkanları Psv maçına yetiştirmemiz için cebimizden ne kopartırsa kardır mantığında
SON DAKİKA - Beşiktaş, Mensah transferini saat 19:05'te açıkladı.
simdi mi akliniza geldi dostluk kardeslik etiklik AHMET NUR