Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın nihat sayın cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkar oranı 1.05

Bu oyuncular ilk ülkeye gelirken çok cüzi bedeller ile transfer olup başarı sağlıyorlar ardından acayip bedeller konuşulmaya başlanıyor ve kulüpler yarışa giriyor. Halbuki buna gerek yok. Aynı standart da uygun maliyetlere yenilerini bulman gerekir. Bizim içinde bjk içinde bu geçerli. Tutmuşu alalım riske girmeyelim dersen korkarsan menejerler kulüpler seni soyar. Sadece bonsları toplam 10m olacak. Geçen sene ki bedelleri kim bilir ne idi yorumsuz.

Çok uzağa gitmeye gerek yok bunlar Halil Dervişoğluna bile salça oldular.
O yüzden stratejimiz doğru Fatih hoca istiyorsa yemişim etiğini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih hoca da pekala rakiplerin oyuncusunu begenip,isteyebilir.normal.adam irfancani kaybetti.ghezzali ve rosieri ister,begeniyosa

Çok uzağa gitmeye gerek yok bunlar Halil Dervişoğluna bile salça oldular.
O yüzden stratejimiz doğru Fatih hoca istiyorsa yemişim etiğini

Bu dakikadan sonra etikliğe falan gerek yok. Kendi kuyruklarına basılınca hepsi mağdur edebiyatı. Geçen sene yapılanları unutan 1 tane Galatasaraylı olmamalı. Transferinden tut maçlarına kadar her konuda karşımızdalardı. Hatay maçını Sivas iç saha maçını kimse unutmasın Bjk’nin. 2 golle kaçan şampiyonluğu Hatay’a borçlular. Her transferlerine salça olup fiyatı arttırmamız gerekiyor.

Uefaya isim bildirme 7 temmuz diye endişelenip 15 temmuz olduğunu öğrenince rahatlamıştık bide

Ömer bayramı squada yazan ellerden mahşerde hesap sorucam

Hesabı gördükten sonrada dursun özbek gibi cimbombom çekicem

Gezal ve rosi bize yakın. Stanciu son teklif reddedilmiş. Kulubü oyuncuyu takımda tutmaya çalışacakmış.
Stanciu’ya kanım hiç ısınmıyor. Yedlin için de böyleydi ama o en azından bonservissiz geldi. Buna bir de 6-7 milyon eurolar konuşuluyor. Madem bu kadar verebileceğimiz para var Gedson’a niye yok bu para 28-29 yaşında no name birisine var. Adamı youtube dışında izleyen yok neye dayanarak gelsin deniyor anlamıyorum zaten. Umarım gerçekleşmez bu transfer ama belli ki başkanları Psv maçına yetiştirmemiz için cebimizden ne kopartırsa kardır mantığında

Bu dakikadan sonra etikliğe falan gerek yok. Kendi kuyruklarına basılınca hepsi mağdur edebiyatı. Geçen sene yapılanları unutan 1 tane Galatasaraylı olmamalı. Transferinden tut maçlarına kadar her konuda karşımızdalardı. Hatay maçını Sivas iç saha maçını kimse unutmasın Bjk’nin. 2 golle kaçan şampiyonluğu Hatay’a borçlular. Her transferlerine salça olup fiyatı arttırmamız gerekiyor.

Bütün sene ağlaya ağlaya şampiyon oldular, doymadılar hala devam ediyorlar.
Sergen bizim ilgilendiğimizi duyduğunda ellerini açmıştır sağa sola, inşallah alırız özellikle Ghezalı

adamın teki gelip lige tecavüz taciz edecek kadro budur diyor. bunları meşru gören adama tek bir yaptırım bile yapılmıyor. son zamanlarda tecavüz gibi konuların burada bu kadar rahat konuşulması canımı sıktı dostum. eğer o yorumda kastettiğin şey başkaysa ben özür dilerim.
Özür dilenecek bir durum yok est
Şu forumda öyle sanıyorum ki herkes o kelimeleri mecazi anlamda kullanıyordur ve aklının ucuna bile gelmiyordur öyle insanlık dışı olaylar
Sanırım o tarz kelimelere karşı hassasiyetin var hak veriyorum da.
Ama bunun sonu yok ki
Örneğin mesajlarında herkese muz dağıtıyorsun. İnsanlar bunu da yanlış yerlere çekip seni suçlayabilir sapıklıkla itham edebilir.
Burada kimse kimseyi özelde gerçek anlamda tanımıyordur kişiliğini konuşma tarzını falan bilmiyordur. Bu nedenle kullanılan bir iki kelimeden ya da yapılan küçük bir espriden insanları zan altında bırakacak sözler söylemek ya da yaftalamak pek doğru değil kanımca.
Hak vereceğini düşünüp konuyu kapatıyorum.

Stanciu’ya kanım hiç ısınmıyor. Yedlin için de böyleydi ama o en azından bonservissiz geldi. Buna bir de 6-7 milyon eurolar konuşuluyor. Madem bu kadar verebileceğimiz para var Gedson’a niye yok bu para 28-29 yaşında no name birisine var. Adamı youtube dışında izleyen yok neye dayanarak gelsin deniyor anlamıyorum zaten. Umarım gerçekleşmez bu transfer ama belli ki başkanları Psv maçına yetiştirmemiz için cebimizden ne kopartırsa kardır mantığında
Evet bu bilgi dolanıyor her yerde. Ama ben aksine istiyorum stanciu'yu.

Psg bernattan sonra ikinci solbeki genc diallo yapacak kadar isi ileri goturmus.psg taraftari da kurzawayi istemiyor.kurzawa isi olur gibi

Ahmet Nur Çebi’nin şampiyonluk için “tabii ki tebrik edecekler ne yapacaklar” açıklamasını da mı unuttunuz. Yangın yapılacaksa burada yapılacak. Mensah’a İrfancan’a karışan adamlar Gedson’u da alabiliriz diyen adamlara etiklik yapmaktan bu duruma geldik. Bayern Münih diyor mu bu adamı Dortmund istiyor ben almayayım. Yok öyle bir Dünya kadrona düşünüyorsan son ana kadar işi uzatacaksın almayacaksan bile transferi zora sokacaksın

IMG_20210715_020438.jpg

Bu herifi de alirlarsa komik olur artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt