Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 ocakta sneijder kapa bildirildi.Sneijderi ikna isi uzayınca 12 ocakta bi aciklama yapildi kapa.gorusmeler devam ediyo diye...neden su an olan biten icin bi aciklama yapilmiyo

Ne bekleniyo ne yapılıyo anlamıyorumki. 4-5 oyuncuyu birden bitirip tumden açıklayacaklar diyeceğim ama beceremezler
Düşünceleri şu bence;

-Risk alıp çuvalla para harcasak bile psv'yi elememiz zor,dikkatli gidelim bu sene şampiyon olmaya asılalım,transferde acele etmeyelim tarzı.

-Yada kime el atsak, çok yüksek fiyat çekiyor psv maçımızı bildiklerinden.

-Son seçenek; para harcama niyetimiz yok derme çatma kadro kurulucak.Kanser bir sezon bizi bekliyor.

Ben dahil hemen hemen herkesin tekrar gelmesini istediği Gedson da oynadığı ilk 5-6 maç çokta katkıda bulunamamıştı.Bu kadar kısa sürede gelecek oyuncuların çok üst düzey oyuncu olmadıkça ne vereceği şüpheli malesef.

Bu oyuncu ile ilgileniyormuşuz.
download.jpeg-1.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Benim BİM’deki indirimli ürünleri beklediğim gibi yönetim de futbolcuların fiyatlarının düşmesini bekliyor

Hiç dilemem ama işler böyle devam eder de hedeflerden tek tek kopmaya başlarsak, Hocanın nasıl bir aksiyon alacağını merak ediyorum doğrusu...

Kendisine taparcasına bağlı Albayrak' ı bile harcamakta tereddüt etmemişti; bu defa seçilmesinde açık şekilde dahli olduğu yönetime karşı gelmesi daha büyük sıkıntı. Basit şark kurnazlıkları yetmez, daha esaslı senaryolar üretmeli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt