Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav inanılmaz bir takımız.

1) Ghezzal bizim ihtiyacımız değil. Evet duran toplarda işe yarayabilir ama sürekli koşan çabalayan dinamik adam değil. Sonra satamayacaksın elinde patlayacak.

Feghouli'den hiç mi ders çıkarılmaz arkadaş ?

2) Bu saate kadar sadece Barış alper'i almak da skandal. Senin orta sahan ve sol bekin 6 ay öncesinden yok. Hiç mi scoutın yok. Hiç mi oyuncuyla anlaşmadın.

Bu yönetim transfer konusunda ve sponsorlar konusunda yeterince eleştirilmiyor hatta korunuyor. Sebebi de Terim.

eğer Terim değil de hoca başkası olsaydı şimdi neler yazılacaktı ?

Terime saygı duyuyorum ama takımın eksikleri hataları yapılmayanlar da Terimden büyük olmasın bir zahmet.

Terim varsa iyi Terim yoksa kötü bu anlayış çok sakat.

Artı transfer politakımız da sakat.

Bundan sonra geçmişe değil geleceğe yatırım yapacağız diyen Terim'in istediği adamlardan kaçı genç ?

Terim efsanemiz olabilir ama gerçeği söylememiz şart.

Bizler Galatasaraylıyız. Kişilere bağlı iş yapmamalıyız.

Ghezzal kesin mi?
GALATASARAY'da transfer bitmez.
GALATASARAY'da hiç bir şey kesin değildir.
GALATASARAY'ın kadrosu daima yeterlidir kalitelidir.
GALATASARAY'ın hocası İmparatordur.
GALATASARAY winnerdır.
GALATASARAY'da ismi kim olursa olsun daha iyisi dünya yıldızı FALCAO vardır.
vs
vs
vs

Oluyor ediyorlarla olmuyor bu iş, seçim üstü HakanÇ yanıyordu ortalık, seçim oldu Kaan bugün yarın geliyor unutuldu gitti BAY bile rakipsizken 1 ay sürdü, bu beceriksizlerin ne Ghezzal nede Rosier alabileceğini düşünmüyorum, biz eldeki kuşlar Gedson Halil Onyekuru'yu bile alamıyorken piyasa da Alioski PVA gibi Saracchi'den fazlası olmayan isimleri bile kazandıramazken sonunda tutuşan biz olmayalımda başka birşey istemez, eldekilerini alamıyoruz damdakilerini hiç alamayız.
Twitter da Beşiktaşlılar TFF Galatasaray a transfer yasağı getir diye tag açmışlar onun icin yazmıştım . Ghezzal ı istediğimden veya Transfer edeceğimizden değil

Zaten vermiyordu baskani simdi veririm ama 1 milyon daha yukseldi fiyati der

Stanciu olmayınca bence ghezzali alma kararı aldık duran top kullanacak oyuncu için ghezzal gelirse 10 numara alabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt