Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.953
- 2.533
Slavia menajeri bizim teklifi düşük bulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonu alamayacağız kaçtı bence o trenAbi geçin Ghezzal'i filan yaa
Bize ivedi Gedson lazım orta sahamız çok zayıf
GALATASARAY'da transfer bitmez.Ghezzal kesin mi?
Gedson oGhezzal bu takımın 1 numaralı ihtiyacıdır.
1-2 daha üstüne koyar Pavon derimYarmolenko mu , Ghezzal mı derseniz 50 defa Yarmolenko derim !
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Twitter da Beşiktaşlılar TFF Galatasaray a transfer yasağı getir diye tag açmışlar onun icin yazmıştım . Ghezzal ı istediğimden veya Transfer edeceğimizden değilOluyor ediyorlarla olmuyor bu iş, seçim üstü HakanÇ yanıyordu ortalık, seçim oldu Kaan bugün yarın geliyor unutuldu gitti BAY bile rakipsizken 1 ay sürdü, bu beceriksizlerin ne Ghezzal nede Rosier alabileceğini düşünmüyorum, biz eldeki kuşlar Gedson Halil Onyekuru'yu bile alamıyorken piyasa da Alioski PVA gibi Saracchi'den fazlası olmayan isimleri bile kazandıramazken sonunda tutuşan biz olmayalımda başka birşey istemez, eldekilerini alamıyoruz damdakilerini hiç alamayız.
Bana da shop gibi geldi zaten. Fellaini h.o
7 gibi bir rakam verip o malligi yapmisiz. Bunlar düşük bulmusSlavia menajeri bizim teklifi düşük bulmuş
Biraz baktım, ekstra bişey yapmadı normal oyununu oynadı.Izlemedkm.yorumlari gordum gedson demin oynadimlari macta baya iyi oynamis sikinti olabilir
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi