- 4 Ağustos 2009
- 92.575
- 74.718
- 5.358
Yazik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fan token den 10m gelecekti guya. O ne oldu?Ben size olayi anlatayim bilin
Bunlar 40 milyon euroyla geliyoruz dediler ya bu planlama olmadi muhtemel turkish gaza gelme durumu var birbirlerini gazlayip ben 5 sen 10 bul ahan 40 milyon oldu diyip is ciddiye binince parayi vermeleri gerekenler sivisti
Bi 10 milyon anca topladilar onuda borclara verdiler ve suan ellerinde para yok
Onun icin kimseyi alamiyoruz
Gecen senede transfer basinda abdul para vermeyecek transfer olmayacak dedigimde dw dalga gecenler olmustu olanlari gorduk
NET paralari yok ve para bulamiyorlar
Son krediyide abdul cekip kendi alacaklarini kapatti kulupte kredide cekemiyorlar
Bein de para vermemis oyle dimdizlak ortada kaldilar
Bizim icin en iyi 2 aday esref veya yigitdi
Esrefe lise lobisi muhakkak para bulurdu isvicreden
Yigitede siyaset bulurdu
Burak ile ortada kaldik ne lise yardim ne siyaset
Yani anliyacaginiz butun olay olmayan parada para olmadigi icinde hareket edilemiyor baska mantikli aciklamasi yok cunki
mason abi sürekli farklı bir bakış açın var aydınlatıyorsun beniYa kapalida mac izleyen adami baskan yaptik
O yasda vipde izlemeliydi
başkan altına yatırmış yükselirse ghezzali alacakmışBu fan token den 10m gelecekti guya. O ne oldu?
Yazik.
Bunlardan fazladır herhalde. Bunların 1 tık altı bizizEşro başkanın ne kadar parası vardı acaba
Güzel kadroymuşGiresun deplasmanı 11
Mohamed
Kerem-emrek-feghouli-barış
Aytaç
Emretaş-marcao-luyindama-yedli
Muslera
Aslında transfer yapmaya da gerek yokmuş daha yedeklerde cagne falcao ömer taylan var
tek parasına güvenen metindi ya alayı fakir bence adaylarınBunlardan fazladır herhalde. Bunların 1 tık altı biziz![]()
Apo tüm adaylarin toplamindan zengindir y.ihtimalleyönetimde o kadar eğitimli adam var ama iş paraya gelince maalesef bir minibüsçü apo etmiyorlar.
gerçi son dönemde o da cepten para koymayı bırakmıştı galiba.
Yazik.
Hikaye yaw ne listesi.Oyuncu listesini çok merak ediyorum Serdar Dursun falan mı vardı o listede acaba
Masonluk sizin bildiginiz gibi birsey degilCengiz yönetiminden muzdarip olduğumuz iletişimsizlik sorunu bünyesinde Mason, kariyerli bir hukukçu ve yabancı bir ülkede kulüp Başkanlığı görevi icra eden kişiler tarafından bile çözülemedi maalesef.
Bu fan token den 10m gelecekti guya. O ne oldu?