Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Tolisso mu alacağızGedsonu bayern mi alacak yani renkdas
Ben Benfica'nın Gedson'u bırakacağını sanmıyorum. Dün çok iyi oynadı hazırlık maçında.Bu Gedson 60 gündür nasıl alınmaz anlamıyorum diyordum. Bayern, Tolisso'nun yeni sezonda düşünülmediğini açıklamış. Acaba diyorum bi nedeni mi vardı?!
Hoca lig bizim için yeterli demiş o zaman.Transferde acele edip hataya düşmeyelim demiş sayın hocam. Vardır bir bildiği.
Her zaman en üstü ister hiç aza tamah ettiğini görmedim. Takımına güveniyor demek ki..Hoca lig bizim için yeterli demiş o zaman.
Ben bunu derkene bazi arkadaslar bana salliyordu, dedim ki bu Burak Elmasin secimden önce öyle aciklamalari varki Terim olsun Arda olsun Transfer Sponsor olsun sanki insanlar ne duymak istiyorsa onu söyledi, cünkü bu adamin Baskan olma gibi bir mecburiyeti vardi belki kendini kurtarmak icin son sansi diye. Adam secimden önce citayi öyle yüksek tuttuki gören de Galatasarayi kurtaracak adam Burak Elmas sandi ama secimden sonra dogal olarak herseyi unutuldu cünkü verdi sözleri tutmak icin cok daha büyük capda biri olmaliydi ama olamadiYa bilmiyorum ben bunlar kadar zengin değilken nerde store görsen en azından bi bileklik falan bişeu alıyorum dışarıda yemek yerken özellikle bakıyorum çoğu zaman Galatasaray anlaşmalı yerlerden yiyorum ama bu başkanlar Galatasarayımızı sömürmeye geliyor ticaretle uğraşan biri olarak Burak elmastan şuana kadar gördüğüm izlenim kendi reklamını yapmak için gelmiş gibi bi izlenim verdi hiç güvenin yok kendisine ekibinde düzgün insanlar var ama kendisine güvenmiyorum
O uçlu toplamda 20mye gittiHauge , Coulibay , Jozwiak gibi bir ton da oyuncu var bulunup alınamayan , FFP de yokken Ghezzal e 4 yıl için 15 milyon euro bayılmak en kibar tabirle aptallıktır.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu cocuga gittikce isinmaya basladim.
Hepsi kalmalı ve asla gönderilmemeli diyor. Hikayesinin Renato Sanches'e benzediğinden bahsediyorlar.
O herif Allah'tan beceriksiz yoksa acayip bir makas acarlardi..