Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Gedson 60 gündür nasıl alınmaz anlamıyorum diyordum. Bayern, Tolisso'nun yeni sezonda düşünülmediğini açıklamış. Acaba diyorum bi nedeni mi vardı?!
Ben Benfica'nın Gedson'u bırakacağını sanmıyorum. Dün çok iyi oynadı hazırlık maçında.

Transferde acele edip hataya düşmeyelim demiş sayın hocam. Vardır bir bildiği.

Biz Tolisso mu alacağız

20210717_112219.webp

Yabancı konusunda dün RTE ne dedi acaba bizim başkana eğer rest cekmisse maçlara çıkmama filan yapamayiz

Ya bilmiyorum ben bunlar kadar zengin değilken nerde store görsen en azından bi bileklik falan bişeu alıyorum dışarıda yemek yerken özellikle bakıyorum çoğu zaman Galatasaray anlaşmalı yerlerden yiyorum ama bu başkanlar Galatasarayımızı sömürmeye geliyor ticaretle uğraşan biri olarak Burak elmastan şuana kadar gördüğüm izlenim kendi reklamını yapmak için gelmiş gibi bi izlenim verdi hiç güvenin yok kendisine ekibinde düzgün insanlar var ama kendisine güvenmiyorum
Ben bunu derkene bazi arkadaslar bana salliyordu, dedim ki bu Burak Elmasin secimden önce öyle aciklamalari varki Terim olsun Arda olsun Transfer Sponsor olsun sanki insanlar ne duymak istiyorsa onu söyledi, cünkü bu adamin Baskan olma gibi bir mecburiyeti vardi belki kendini kurtarmak icin son sansi diye. Adam secimden önce citayi öyle yüksek tuttuki gören de Galatasarayi kurtaracak adam Burak Elmas sandi ama secimden sonra dogal olarak herseyi unutuldu cünkü verdi sözleri tutmak icin cok daha büyük capda biri olmaliydi ama olamadi

O herif Allah'tan beceriksiz yoksa acayip bir makas acarlardi..

Beceriksiz olduğuna katılmıyorum.İnnaılmaz borç batağındaki bir takıma başkan oldu.üstelik karşısında Galatasaray gibi winner bir klüp vardı.Adam avrupanın en iyi sportif direktörlerinden birini getirdi yapamadılar.Yerli hoca denedi olmadı.
Bu adam futbolu bilmek zorunda değil.

Ali koç gram sevmem.Ama ali koç gibi başkan Galatasarayın başında olacak o bahsettiğiniz makas zaten azda olsa açık inanılmaz açılırdı.Bunlar bize rakip olamazdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt