Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala ghezalı alacağmızı düşünmüyorum başkanda terimde genç vurgusu yaptı ghezal beşiktaşın gedsona yaptıkları hamleye karşılık bir misilleme ve medyaya yem verme olduğunu düşünmüyor değilim…

arkadaşlar bu psv gerçekten anlatıldığı kadar iyi takımmı bizim eleme şansımız niye bu kadar
zayıf ihtimal görülüyor forum da

Gedson turkiyeye gelirse bizi secer bundan suphem yok ama baska talipleri cikarsa alamayabiliriz de ozamanda baskana kizacak degiliz bir avrupa klubu cikip nakit parayi basarsa oyuncuyu alir yapacak birsey yok der alternatifine bakariz dunyanin sonu degil bence

Ben hala ghezalı alacağmızı düşünmüyorum başkanda terimde genç vurgusu yaptı ghezal beşiktaşın gedsona yaptıkları hamleye karşılık bir misilleme ve medyaya yem verme olduğunu düşünmüyor değilim…
Bir kac tecrubelide olacak dedi ghezali alacagi terim cok istiyormus lazim oyuncu alsinlar feghouli valladolid iddaari dogruysa mantikli hamle 2 sene katki alip satabiliriz bile

Ben Ozan KABAK 1 ay daha bir yere gitmezse bu işe girebileceğimizi düşünüyorum, Gedson gibi 2+8€ gibi bir teklif olabilir. Ozan olmazsa Atakan KARAZOR hamlesi gelir gibi seziyorum.

Berkan KUTLU
Ozan KABAK
Atakan KARAZOR
Kaan AYHAN
Eren DİNKCİ
İsmail ÇOKÇALIŞ
Burak KAPACAK
Batuhan KÖR
Dorukhan TOKÖZ

Bu oyunculardan devre arası da dahil min. 4 oyuncu alacağımızı düşünüyorum. Hatta kaleci bile eklenebilir listeye.

Ozan'ın bu yaşta geleceğini düşünmüyorum orta sıra takımlarda takılır yine gelmez. Geçen yıl Liverpool yapan adamın bu yıl taliplisi olmamasının imkanı yok elbet bulur kendine iyi bir takım.

elde biraz nakit olsaydı falcao, feghouli gibi adamların kontratlarının yarısını yada 3/4'ünü verip verip serbest bırakma şansımız olurdu belki

tabi kimse garanti parayı bırakıp gitmez ama bizden alacakları miktarın üstüne mevcut maaşlarının yarısı civarında 2 yıl kontrat bulsalar onlar adına da daha kazançlı çıkacakları bir alternatif olurdu. biz de limitten yer açmış olurduk.

Psv maçına neredeyse sıfır icraatle geldik. CL ön elemesinden elendikten sonra yapılacak "kalite yükselten" transferleri neyleyeyim? Tüm ipler hocanın elinde. İnşallah iyi çalışmıştır ve futbol şansı bizimle olur

elde biraz nakit olsaydı falcao, feghouli gibi adamların kontratlarının yarısını yada 3/4'ünü verip verip serbest bırakma şansımız olurdu belki

tabi kimse garanti parayı bırakıp gitmez ama bizden alacakları miktarın üstüne mevcut maaşlarının yarısı civarında 2 yıl kontrat bulsalar onlar adına da daha kazançlı çıkacakları bir alternatif olurdu. biz de limitten yer açmış olurduk.
Feghouli som senesi bir daha bu parayi bulmayacagini kendide biliyor valladolid 3 sene kontrat verse sende uzerine 1 senelik 2 milyon versen hoplaya ziplaya gider bonservisini eline alip ordan imza parasida alabilir bunu yapmak cokda zor degil 2 milyon verip 3 milyon kazanmak var birisi cebinden vericek 2 milyonu bulamiyorlarsa orda oturmasinlar bir zahmet

Ozan'ın bu yaşta geleceğini düşünmüyorum orta sıra takımlarda takılır yine gelmez. Geçen yıl Liverpool yapan adamın bu yıl taliplisi olmamasının imkanı yok elbet bulur kendine iyi bir takım.
dun yabanci kaynaklarda okudum;
fransizlar bayagi ciddiler. rennes ve nice takimi ozellikle...

Piyasa Avrupa'da da kötü Ozan iyi olmasa bile sürekli oynayan bir stoper olsa 15€'dan aşağı gitmez, kulübü 2. ligde oynamak istemediğini herkes biliyor, elide güçsüz kaldığından 9-10 vereceklerine bu sene banko oynayabilecek bir takıma kiralayabilirler düşüncesiyle olma şansı var, o olmazsa Atakan'a yöneliriz zaten büyük ihtimal. Kaan bu kategoriye sokmuyorum adam tam joker onu ne yapıp edip almalıyız, Stoper, bek, önlibero her yerde oynar yabancı sınırı olduğu bir dönemde böyle joker 5 kat daha değerli.

Ortalamanın biraz üstünde bir takım PSV. Ama biz aşırı kötüyüz. Genel korku o yüzden bence.
sanssiz(erken gol vs) ve de bireysel hata(gecen sezon ligde yaptigimiz tacdan rakibe verdigimiz pas gibi, veya stoperimize sol bekimizin,sol ic oyuncumuzun sacma ve gereksizce geri pas verip sok presi yiyen stoper''lyund'' topu ayaginda bocalayinca kaptirilan topla yedigimiz gol ,gibi) yapmazsak olumlu bir skorla donecegimizi dusunuyorum sahsen.

sanssiz(erken gol vs) ve de bireysel hata(gecen sezon ligde yaptigimiz tacdan rakibe verdigimiz pas gibi, veya stoperimize sol bekimizin,sol ic oyuncumuzun sacma ve gereksizce geri pas verip sok presi yiyen stoper''lyund'' topu ayaginda bocalayinca kaptirilan topla yedigimiz gol ,gibi) yapmazsak olumlu bir skorla donecegimizi dusunuyorum sahsen.

Takımın son durumunu görmeden yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bence çok bir şansımız yok.

Takımın son durumunu görmeden yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bence çok bir şansımız yok.
goreceli tabiki berk renkdasim.
ben nacizane gozlem mesajimi mac basligina ekledim.< bir goz at istersen. agirlikli olarak rakibe yonelik bir yorum ekledim.

sunu da ekliyeyim bu minvalde; yenilerden bir tek aytac'in oynamasini olumlu bulurum bu eslesme de ozellikle ilk macta. diger yeniler ilk 11 baslamamali bence bu ilk macta ozellikle.

hayirlisi olsun. su ilk maci bir atlatalim tam net bir gozlem ozellikle bizim tarafimiza yonelik yapabiliriz dedigin gibi.

*iyi bayramlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt