Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT kadar başınıza taş düşsün.

Gitse de kurtulsak yeter bıktım artık yav.

Bu nasıl bir nefrettir nasıl bir utanmazlıktır.

Adam çıkıp bu kadroyla çıkmaya kabulüm diyor siz hala kendi varsayımlarınızla laf atma derdindesiniz.
Terim sayesinde Gsli olmus adamlar dönmus adama laf atiyor ya ona yaniyorum

Di Marzio Styger'i bize yazmış. 5 milyon avro karşılığında diyor.

di mazio bu kadar net yazmiyordu, anlasmaya yakinmisiz 5 milyona

yine de kolpa olabilir

5 milyon mu ? Bunlar kafayı yedi herhalde , 30 yaşındaki adama 5 kağıt gömecek durumumuz yok bizim başkanın açıklamalarına bakılırsa.

Sağ bek için 3. aday Bouna Sarr demişler.

Galatasaray'ın sağ bek adayları arasına Bayern'le yollarını ayırması beklenen Bouna Sarr da eklendi. Sky Sports'un iddiasına göre; Alman ekibi Türk Milli Takımı'nın genç yıldızı Mert Müldür için görüşmelere başladı. Sassuolo ile görüşmelerin sona ermesinden sonra Bouna Sarr'ın ayrılık görüşmelerinin hızlanacağını belirtildi. Galatasaray'ın da istekli takımlar arasında başı çektiği vurgulandı.

Bu stryger 5m olayi şöyle dogru olabilir. Adamlar 3m evet demislerdir ama pesin istemislerdir. Bizde de sicak para olmadigindan 24 taksitle 5m anlasmisizdir belki. Genede insallah o fiyatlara olmaz diyorum. Max 2.5-3 olmali olacaksa

Marcao
Gedson
Kerem
Muhammed
4 tane satilabilir potansiyel genc.
Taylan
Luyindama
2 tane 25 - 26 yasinda
Aslinda 4 tane genc fena degil ama 30 yasindaki sagbeke de 5 milyon verilmez. Bosta olsa tamam da 5 milyon gercekten fazla.

Ts cöp köybasina senelik 6m dan 2+1 lik sözlesme yapmis. Bizim eski yönetim gibileri tsde de varmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt