Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.212
- 41.843
- 3.413
Ooo ismail köybasiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollandadami yasiyorsun reis sen ?@Ibrahim Özveren tanesi 400 eurodan biriktirmiş![]()
Terim sayesinde Gsli olmus adamlar dönmus adama laf atiyor ya ona yaniyorumFT kadar başınıza taş düşsün.
Gitse de kurtulsak yeter bıktım artık yav.
Bu nasıl bir nefrettir nasıl bir utanmazlıktır.
Adam çıkıp bu kadroyla çıkmaya kabulüm diyor siz hala kendi varsayımlarınızla laf atma derdindesiniz.
Yok reis, birkaç yıl hollanda belçika taraflarında kalmıştım görevli olarak, şu an TRdeyim.Hollandadami yasiyorsun reis sen ?
3 haftadır sürekli yazıyorlar. bunlar niyeti bozmuş bize kitlemeye çalışıyorlarDi Marzio Styger'i bize yazmış. 5 milyon avro karşılığında diyor.
Belçikanın hollanda sınırında hatta eindhovena 35 km mesafede yaşıyodum reis şu an çok özlüyorum oraları ve o günlerimi.Hollandadami yasiyorsun reis sen ?
Boyle yazinca dezavantaj gibi ama ilk mac 0 - 0 bitse ve iceride 0 - 1 geriye dussek panik yapmamiza gerek olmayacak.Şimd biz orada 2-1 yenilsek, kendi sahamızda da 1-0 yensek maç uzatmalara mı gidiyor artık. Deplasman gol avantajı kuralı kalmıştı galiba
Biz böyle oyuncu bulursak ayıp olurEkli dosyayı görüntüle 131576
Bugün €30m’ye Leverkusen’a satılmış.. transfer budur, bizimde bu profilde aramamız gerek
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk