Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocayı en çok sevenlerdenim fakat Burak Elmas kalıcı olmak istiyorsa cesur bir karar verip taktik bilen modern futbola uygun bir futbol adamına işi emanet etmeli.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok kanka 2-3 yıldır bizde bir oyun planı gördün mü ki bu maçta bekliyorsunBir takımın bir oyun anlayışı olmaz mı yav? Bugün antep sivas alanya gibi bir takım olsa en azından savunma yapardı. Bu rezillik nedir hiç bir bok oynamıyorsan koşup mücadele edeceksin arkadaş!!
ben can karabacakla muhabbettini yapıyorum hep bununKanka ads o stoper hattıyla ne yapacak diyordum da kafa kafaya takas edelim deseler tandemleri kabul ederim
Aynen bu takıma alacağın 3-4 adamla düzelmez bu işler, o oara da çarçur olur çöpe gider.Transfer yapilmamali. Paraya yazik.
PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt: "Galatasaray'ı hiçbir zaman hafife alamazsınız. Dolayısıyla haftaya İstanbul'da aynı oynu bekliyoruz. 90 dakika boyunca hücum ettik ve oyun içinde hep aktiftik. Galatasaray'a fazla şans vermedik. Şanslarımızı da iyi değerlendirdik."