Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yenilgi bence çok hayırlı oldu, insallah sonra ki süreci taraftar iyi yönetir

Daha hala ghezzal peşinde koşuyoruz ya gedsondan haber yok adam her gün maça çıkıyor orada.

Fatih hocayı en çok sevenlerdenim fakat Burak Elmas kalıcı olmak istiyorsa cesur bir karar verip taktik bilen modern futbola uygun bir futbol adamına işi emanet etmeli.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin ghezzal bjk de gedson takımda kalmak istedini belirtti haberlerine hazırlıklı olalim

Bu saatten sonra yapılan her transfer zarardan başka bir şey olmaz.sorunlarimiz transfer ile çözülecek kadar basit değil.

daha önce yapamadığımız transferleri şimdi nasıl yapacağız

elenince para mı giriyor kasaya

Fatih hocayı en çok sevenlerdenim fakat Burak Elmas kalıcı olmak istiyorsa cesur bir karar verip taktik bilen modern futbola uygun bir futbol adamına işi emanet etmeli.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak Elması başkan yapan Terimdir. Kendisinde o vizyon da o cevher de yok.

Bize genç değil görüyoruz genç fetişlerinizi bize tam adam lazım Fernando lazım Mariano lazım Belhanda lazım 27-28 yaşlarında çakı gibi Gomis lazım geçin bu genç ayaklarını. Kalite lazım genç değil.

Rezil olduk abi
Ben tek izledim maçı ona rağmen utandım yani

Bize Alman disiplini lazım. Terim Hoca ile vedalaşma günü geldi çattı. 3 sene daha göz göre göre takımı yemesine müsade edilmemeli...

PSV Teknik Direktörü Roger Schmidt: "Galatasaray'ı hiçbir zaman hafife alamazsınız. Dolayısıyla haftaya İstanbul'da aynı oynu bekliyoruz. 90 dakika boyunca hücum ettik ve oyun içinde hep aktiftik. Galatasaray'a fazla şans vermedik. Şanslarımızı da iyi değerlendirdik."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt