Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş kap açıklamasına göre başkan yalan söylüyor.

Ben Türk Telekom Olsam Stad isim hakkını sadece geçerli futbol sezonu için kullanırım ve futbol sezonu bitince direk sonlandırırım.Niye 1-2 ay daha fazla para vereyim? enayimiyim? Bilmediğimiz tek taraflı bir opsiyon var ise zaten onda Galatasaray'ın yapabileceği bir şey yok Türk telekom isterse uzatır.Bu durumda başkan yine yalan söylemiş olur.
türk telekom'un şu an ödeme yaptığını sanmıyorum. muhtemelen zamanında bir kaç taksitte ya da nakit olarak bütün sponsorluk parasını alıp harcamışızdır.

ama bu bize kontrattan çıkma hakkı vermez tabi.

ona itirazım yok ama bu burak elmas'ın yalan stiline benzemiyor. hukuki prosedur bahanesi burak elmas icin fazla sade. benim bildigim elmas bu yalanı biraz daha suslerdi.
Daha bu ön sevisme. Bir ay sonra daha süslü bir yalan uyduracak, ondan sonra da olmadı dıj güjler falan filan diyip olayı kapatacak.

türk telekom'un şu an ödeme yaptığını sanmıyorum. muhtemelen zamanında bir kaç taksitte ya da nakit olarak bütün sponsorluk parasını alıp harcamışızdır.

ama bu bize kontrattan çıkma hakkı vermez tabi.
Hocam kap anlaşmasına göre iki şirket 2020-2021 futbol sezonu sonu itibari ile anlaşmanın sonlandırılması konusunda mutabık kalmışlar.Elimizdeki resmi veri bu.Arkaplanda başka işler opsiyonlar varsa bilemeyiz.Başkan bunları bilip söylemiyorsa Yine Sahtekar konumuna düşer taraftarı kandırmış olur.

eşref baba seçilseydi bir yandan columbus projesi ile kasamıza giren milyarları sayarken bir yandan da yabancı hocamızın liderliğinde psv'yi dalga geçerek yenmiş olurduk.

bu sene bu saraççi denen herifi de takip edelim
bakalım sezonu tulum çıkararak mı bitirecek yoksa iki depar sonrası baldırını tutması bize mi hastı

eşref baba seçilseydi bir yandan columbus projesi ile kasamıza giren milyarları sayarken bir yandan da yabancı hocamızın liderliğinde psv'yi dalga geçerek yenmiş olurduk.
Eşref başkanım okusaydı bunu gözyaşlarına boğulurdu
Ulan ben ne büyük adammışım derdi
Ahh ah Eşref başkanım

Beylerbeyi mis gibi pilot takımdı değerlenme şansı yüksekti
bir ara bir sürü oyuncu göndermiştik oraya ama olmadı herhalde

bence ülke içinde bu tip bir projenin yaşaması zor.

dışardan bir kulüp ile bağ kurarak ya da satın alarak yerli/yabancı bazı oyuncuları orada denemek lazım.
yabancı sınırının dert olmayacağı bir ligde alt seviyeden bir takımla denenebilir bence.

bir ara bir sürü oyuncu göndermiştik oraya ama olmadı herhalde

bence ülke içinde bu tip bir projenin yaşaması zor.

dışardan bir kulüp ile bağ kurarak ya da satın alarak yerli/yabancı bazı oyuncuları orada denemek lazım.
yabancı sınırının dert olmayacağı bir ligde alt seviyeden bir takımla denenebilir bence.
Ömer Bayram’ı top sürmeyi öğrenmesi için Altınordu’ya falan yollasak olmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt