Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yatın uyutun zaten yenilecegimiz belliydi
Bende yeneceğimizi eleyeceğimizi şahsen hiç inanmıyordum ama bu ruhsuz bu taktiksiz bu çağ dışı oyun beni şahsen delirtiyor oynamaya çalısıp yenildek zaten olacagı buydu der gecerim ama cidden artık sıkıldık ya hepimiz maç izliyoruz hepimiz futbol takip ediyoruz ama bu rezillik bu paraların karslıgı bu fedakarlıkların karşılığı bu olmamalı artık

Bende yeneceğimizi eleyeceğimizi şahsen hiç inanmıyordum ama bu ruhsuz bu taktiksiz bu çağ dışı oyun beni şahsen delirtiyor oynamaya çalısıp yenildek zaten olacagı buydu der gecerim ama cidden artık sıkıldık ya hepimiz maç izliyoruz hepimiz futbol takip ediyoruz ama bu rezillik bu paraların karslıgı bu fedakarlıkların karşılığı bu olmamalı artık
ftnin yonettıgı takım kardesım ne bekliyon

ftnin yonettıgı takım kardesım ne bekliyon
Hepimiz seviyoruz saygı duyuyoruz ama kimse Galatasaraydan büyük değil, zamanında eleman dendiği için bu ülke ayağa kalktı adam sonuna kadar haklıydı para ile çalışıyor isen elemansın bu realite de böyledir her sektör için. Artık bizi bir salsın ya cidden bir önümüze bakalım koskoca Galatasaray senden ibaret değil ne seni ne de sana biat edilen oluşuma Galatasarayın ihtiyacı yok…

Mesele yenilmek elenmek hatta 5 yemek bile değildi ki zaten hiçbir zaman

3,5 senedir takımın başında, floryanın anahtarı teslim edilmesine rağmen asgari seviyede bile bir oyun görememek asıl sıkıntı

Arada çok fark olan 2 takım oynarken bile ara ara bir 10-15 dk güçlü takım aktif dinlenmeye geçer, zayıf olan takım da pas yapar, rakip sahada top dolaştırır, oyun kurmaya çalışır, kötü de olsa 2-3 şut dener, ne bileyim hiç olmadı kontraya falan çıkar

Ama arkadaş o bile yok, babel ortasahada faul almaya çalışıyordu top birazcık bizde kalsın diye
Rakip 4 kişi önde basıyor, arkası yayla gibi, basit 2-3 pas yapsak oyunun şekli değişecek, o bile yok

Maçı izlemeyerek gecenin en isabetli kararını vermişim kolay kolay böyle birşey yapamam ama kadroyu görünce cidden çıldırdım.. Koca Galatasarayin çıkardığı kadroya bak ya şaka gibi bu takıma transfer yapmayanlarin da takıma hicbirsey katamayip plansız programsız gazla takım çalıştıranın da bir an önce defolup gitmesini bekliyorum..

çok acil futbol mentalitesi transfer etmek lazım. mbappe, de bruyne de olsa oynayacağı oyun bu.

Teknik direktör transferi lazım oyuncu değil. Dunki PSV kadrosunu bizim hocaya ver bu kadar top oynatmasi imkansız. Bir iki oyuncu dışında kimi istersiniz o takımda? O da hayatında kaçıncı maçı belli olmayan 19 yaşında bir velet tekrar top oynar mı oynamaz mi meçhul ama güle oynaya yendiler bizi. Bizim ise 3 yıldır sürekli transfer yaptırıp, her maçtan sonra da transfer sezonunu işaret eden ve sahada yürüyen oyunculari tutan bir hocamız var bu adam gitmeden kimin geldigini önemi yok. Arda Turan'i getirdiği gün ve hatta istediği Cengiz ikisini de kovsaydi keşke.

Acilen fatih terimin 3-5 topcudan ibaret olan transfer listesini yırtıp eline verip, ışitan gün aracılığı ile transfere başlanması gerekir. Terim takik illa onun dediği adamlar olacak diye seneleri yedi. Kadro cok ciddi anlamda kalitesiz. Muslera-marcao-taylan-mustafa 4lusu dışında banko oynar dediğimiz yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

malen ve dumfries ikinci maçta olacak mı

Merak etme olsalar bile rejenerasyon maci olacak psv icin, ilk macta gule oynaya turu gectiklerinden, oyunculari sakatlanmasin derdinde olurlar , baska bi amaclari olmaz.

Bu seviyelerde hic bi takim dunku gibi rezil olmazdi psv karsisinda.

Hala yerli teknik adam pesindeyiz, inanilir gibi degil.

Taraftarın belli bir kesimine harbiden yazıklar olsun ama. Mancini'lere, Tudor'lara verdiniz mi bu kadar kredi, hiç vermediniz hiç.

Haklisin ama Tudor da dogru ornek degil.

Yerli teknik adam pismanliktir.

Bize hirsli ve makul butcelerle guncel futbol oynatan yabanci teknik adam lazimdi yillardir.

Ft nin miadi dolali cok oldu.

Haklisin ama Tudor da dogru ornek degil.

Yerli teknik adam pismanliktir.

Bize hirsli ve makul butcelerle guncel futbol oynatan yabanci teknik adam lazimdi yillardir.

Ft nin miadi dolali cok oldu.
Hep söylerim bizim aradığımız kan Bielsa'dır.

Muslera nın yerine çok iyi yerli kaleci bulmalıyız ilk önce. Hem yerli sayısı açısındanda zorunlu bu. Musleraya 3 sene oynama garantisi verirsen o da artık saçmalar adamın rekabet edeceği kaleci yok yıllardır. Git mert günoku al, irfancanı al adamlar ersinle şampiyon oldu yav.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PSV’ye yenilmek, elenmek bunlar olağan şeyler. Lakin ben bizim camiamızın bu kadar aciz kaldığını ve rezil olduğunu çok uzun zamandır ilk kez bu denli hissettim. Utandım.

Ortaokuldayken falan maç kaybettiğimizde ertesi gün okula gitmek istemezdim, dışarı çıkmak istemezdim. Sanki ben rezil olmuşum, dalga geçerlerse açıklayamazmışım gibi gelirdi.

30 yaşıma geldim, yemin ederim o günlerden beri ilk kez aynı duygu içerisinde bu sabah uyandım. Bugün karşılaşacağım bir kişi bile bu maçın konusunu açarsa ne diyeceğim nasıl açıklayacağım diye düşündüm.

Ama bu göz göre göre oldu. Herkes bas bas bağırdı, bunun yaşanacağı o kadar açık ve netti. FT de pekala bunu biliyordu. Buna rağmen bize bunu yaşattılar. Yazıklar olsun emeği geçen herkese. Her şeye rağmen elimizdeki kadro bile PSV’ye karşı bu kadar çaresiz kalacak bir ekip değildi. Lakin ortada ne bir sistem, ne bir futbol aklı ne de takım olmanın asgari gereklilikleri vardı. Kahvedeki dayıyı geçtim, burada hepimiz belli bir bilinçle futbol izliyoruz az çok. Umut veren bir yola girilse hepimiz 3 değil 5 sene sabredelim. Ama bu yolun sonu belli. Tiranlığın sonu tarihte daima başarısızlıktır. Bu kulübü artık 90’ların kaosuna değil 2020’lerin profesyonellerine teslim edelim.

Sadece bir tane Galatasaray var…

Hoca felaket, kurulan kadroda felaket. Tudorun kadrosuda bizim şu kadroyu 5 lik yapardı adam çok iyi bir 11 kurmuştu. Bizde şu an 15-20 tane vasat ve kötü oyuncu var bunlardan kurtulup yepyeni bir takım kurmamız lazımkem ömer, arda vs takımda tutulup aynı çöp kadroya çöp takviyeler bile yapıldı. Bu işi düzeltecek Dursun un yaptığı gibi radikal bir hamle gerekiyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt