Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim halen defolmadi mi
defolmak ne demek, pasamiz 3 sene daha istiyor. 1 saniye orada tutan sereften namustan bahsetmesin.

Düsünsenize baska biri bu rezillikleri yasatiyor?? ne olurdu?? neymis efendim tas devrinde bize 4 yil arka arkaya sampiyonluk yasatmis, eee, neymis tas devrinde bize uefayi aldirmis... ee ne yapim?? her gün ayaginin altini mi öpek ömrümüz boyunca...

YETER LAN, gencligimiz 70lik terimin ego savasi yüzünden heba oldu, düs artik su kulübün yakasindan. zaten sen gittikten sonra 3-4 yil o enkaz ancak gelir, biz de artik gencligimizi kaybetmis oluruz, en azindan orta yaslarimizda dogru düzgün sistemli taktikli bi Galatasaray izleyelim

Ringonun ahirina cevirdiniz kulübü...

GS artik bundan sonra bu zat-i muhterem oldugu sürece benim icin "Fatihin ciftiligi"nden baska bisey degildir!

Luyindama maçın en iyi adamıydı yav tutturmuşsunuz bir adamı bulup yermeye.
Asıl satılacak adam varsa marcao kav kere elek ettiler sayamadım adamlar o kdar iyi hazırlanmış ki kimin ne eksiği var onun üzerine oynadılar.
Götünde bok tutamıyor gelmesin denilen götze şov yaptı.
Bu takımda yabancı oyunculardan önce değiştirilmesi gereken teknik ekip. Geçen sene şans verilecekse ekibini yenilesin dedik daha bol yaptı takımı 1 ay takım hazırlayan Selçuk tüm takımı kendi düzeyine çekip sadece yürüme üzerine hazırlamış.

Selçuk+Necati+ümit+levent vs hasan ardaki büyük farkı bulursan geleceğimizi kurtarırız

Hızlı,temposu olan ve biraz da beyni olan ne kadar oyuncu varsa alınmalı pekii oarın başında ft mi olmalı? O da ayrı bir soru isareti.

Luyindama maçın en iyi adamıydı yav tutturmuşsunuz bir adamı bulup yermeye.
Asıl satılacak adam varsa marcao kav kere elek ettiler sayamadım adamlar o kdar iyi hazırlanmış ki kimin ne eksiği var onun üzerine oynadılar.
Götünde bok tutamıyor gelmesin denilen götze şov yaptı.
Bu takımda yabancı oyunculardan önce değiştirilmesi gereken teknik ekip. Geçen sene şans verilecekse ekibini yenilesin dedik daha bol yaptı takımı 1 ay takım hazırlayan Selçuk tüm takımı kendi düzeyine çekip sadece yürüme üzerine hazırlamış.

Selçuk+Necati+ümit+levent vs hasan ardaki büyük farkı bulursan geleceğimizi kurtarırız
Luyindama sonra toparladi biraz ama marcao ciddi anlamda feciydi.hocanin yardimcilari ve kondusyon mondusyon gibi zurna islerden anlayan kim varsa değişmeli,bunu herkes demeye baslamis zaten abi

İşimiz zor açıkçası kamp yapmadan hazırlık maçı yapmadan tamamen eksik kadroyla PSV maçına çıktık
Kalbur üstü bir 10 numara ve kabul üstü bir 6 numara almadan bu takım ligte de hicbisey yapamaz
2011'deki Galatasaraydan bile beter su an kadro

Bu agir maglubiyet transferle alakasi yok iyi hazirlik geciremedigimiz cok belli sagbek yoksa alt yapidan birini koy en azindan onlarla kayip ettik derdik gercekten cok üzücü ayakta duramayan arda ile oynuyorsun hala,
bu maglubiyet fatih terime yazar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Haklisin ama Tudor da dogru ornek degil.

Yerli teknik adam pismanliktir.

Bize hirsli ve makul butcelerle guncel futbol oynatan yabanci teknik adam lazimdi yillardir.

Ft nin miadi dolali cok oldu.
Valla ben Karagümrük'ün hocasını merak ediyorum

Bu senede iyi işler yaparsa direk gelsin başlasın

Çünkü belli ki Terim sene sonunu göremez

Son düzenleme:
Ben hoca kalsın demiştim hala da aynı gorusteyim ki hayalini kurduğumuz gibi hocada yok piyasada olsada getirecek para yok yalı bebesi aylarca dolaştı aradı kimseyi ikna edemedi en son coplugun kenarından eski adamlarını getirdi yani terim enazindan bu sene devam etmeli zaten bu yıl başarısızlık şansı yok olursa dolu tribunler önünde 2.sans olmaz

marcao iyidir şu iyidir bu iyidir işte çöpler bunlar diye 2-3 tane iyi isim sayıyordukta
gene baktığın zaman iyi dediğimiz isimlerin iyi olmasının tek sebebi yanlarında oynayanların inanılmaz derecede kötü oluşu. cidden kaliteli bi ayağımız yok
geçen günlerde de dedim, rakip teknik direktörlerin önlem almasını gerektirecek 1 tane silahımız yok yav. top ayağına gelince heyecanlanabileceğimiz 1 oyuncu bile yok. kimin nereye pas vereceği ne zaman ne yapacağı belli. yana pas verirken bile 10sn düşünüyor herif ver lan işte başka napabilirsin bacağına soktuğum
başında fatih terim'in olduğu her maçta leş gibi futbol izlemeye mahkumuz malesef

adam nzonzi'yi hayattan soğuttu yav ne kadar sevinmiştim ilk geldiği zaman.
Dogru durust adam yok diyorsun ondan sonrada Terim niye iyi futbol ortaya koymuyor diyorsun. Bakiyorumda surda 25 sayfa var, masallah 24 sayfadir senin negatif, her mesajinda duygusal ve Terime karsi nefret kustugunu okuyorum. Biraz rahat ol be. Bazilerinizde fazla negatif enerjide boguldu.

Yeni transferlere bakar bu sezon.

Luyindama sonra toparladi biraz ama marcao ciddi anlamda feciydi.hocanin yardimcilari ve kondusyon mondusyon gibi zurna islerden anlayan kim varsa değişmeli,bunu herkes demeye baslamis zaten abi
Takımı 1 aydır hazırlayan Selçuk, adam bu işleri bir miktar bilseydi zaten 32 yaşında fiilen emekli olmazdı. Tam onun dönemi orta sahası gibi oldu takım. Muhteşem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt