Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu agir maglubiyet transferle alakasi yok iyi hazirlik geciremedigimiz cok belli sagbek yoksa alt yapidan birini koy en azindan onlarla kayip ettik derdik gercekten cok üzücü ayakta duramayan arda ile oynuyorsun hala,
bu maglubiyet fatih terime yazar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
bahsettiğin hepsi tamam ama altyapıdan herhangi biri dahi olsa gene olmazdı bizim iş. mamut mu ne var bi maçta çok beğenmiştim keske denense a takımda.
takımın tamamı ayakta duracak güce sahip değil. kağnı gibi oynayan takımları kazara yenebilecek potansiyelde suan takım. biraz hızlı hareket eden ayakları sağlam basan her takıma yeniliriz.

Açık söyleyim bize futbolcudan çok hoca lazım. Bunu hocayı seven biri olarak söylüyorum. Ama bunu yapacak bir yönetim ve başkana sahip değiliz malesef. Kendi iradesiyle istifa etmediği sürece rezil kepaze bir sezon bizi bekliyor. Hani görünen köy kılavuz istemez diye bir laf vardır bu bize şu an cuk oturan bir laf. Futboldan az biraz anlayan bu takımdan ve hocadan bir halt olmayacağını görür zaten, illa futbol alimi olmana gerek yok. Lüzumsuz ve Pahalı bir sürü adam aldıracak ama zerre ilerleme olmayacak çünkü Fatih hocam artık mazide kaldı, yeni futbol anlayışıyla kendi felsefeninin alakası yok, her Avrupa maceramızda yüzümüze tokat gibi çapıyor bu durum.

Dogru durust adam yok diyorsun ondan sonrada Terim niye iyi futbol ortaya koymuyor diyorsun. Bakiyorumda surda 25 sayfa var, masallah 24 sayfadir senin negatif, her mesajinda duygusal ve Terime karsi nefret kustugunu okuyorum. Biraz rahat ol be. Bazilerinizde fazla negatif enerjide boguldu.

Yeni transferlere bakar bu sezon.
Dogru düzgün oynamasi için alınan adamları da getirten Terim zaten. 3 yıldır yapamadığı şeyi şimdi mi yapacak

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.

Marcao yanına usta bir savunmacı olduğunda kendini daha parlatır. Onun açıklarını kapatan ona tecrübe kazandıracak bir adam lazım. Bunun örnekleri geçmişte çok yaşandı. Ujfaluji ya da popescu tarzında avrupalı sağlam bi savunmacı bulmalıyız

bahsettiğin hepsi tamam ama altyapıdan herhangi biri dahi olsa gene olmazdı bizim iş. mamut mu ne var bi maçta çok beğenmiştim keske denense a takımda.
takımın tamamı ayakta duracak güce sahip değil. kağnı gibi oynayan takımları kazara yenebilecek potansiyelde suan takım. biraz hızlı hareket eden ayakları sağlam basan her takıma yeniliriz.

Haklisin ama en azindan genclerle oynadik belki bir iki oyuncu kazanmis olurduk kaan arslan mesela oynat

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Avrupa da başarıya hasret kaldık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru düzgün oynamasi için alınan adamları da getirten Terim zaten. 3 yıldır yapamadığı şeyi şimdi mi yapacak
Oylemi? Bu cevabi bir kac kere okudumda biz kac nobetler gorduk Fatih Terimin istedigi oyunculari alamadan. Forvetsiz lige baslamak falan...sanki Fatih Terim transferleri yapti yada yapamadi. Fatih Terim bu gectigimiz sezonun transfer politikasindan dolayi zaten MC ile bozulmadimi?

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Ulan bir sus be. Sen dün akşamdan sonra utanmayip hala gelip burda saksakcilik yapıyorsan bırak da.millet herhangi bir şeyden utanmasın seviyeyi arsa çıkardın zira

Her bölgeye 1 tane tecrübeli adam koyacaksın ki yanındakiler gelişsin.Marcao luyindama Aytaç falan kimi geliştirecek kendileri bitik zaten

Mostafa gibi bir oyıncun varsa onun burnunun önüne topu indirecek adamın olmalı. Gezzhal bu yönden yararlı olacaktır görüşündeyim. Adam futbolculukla uzaktan yakından ilgisi olmayan larini bile skorer yaptı.

Oylemi? Bu cevabi bir kac kere okudumda biz kac nobetler gorduk Fatih Terimin istedigi oyunculari alamadan. Forvetsiz lige baslamak falan...sanki Fatih Terim transferleri yapti yada yapamadi. Fatih Terim bu gectigimiz sezonun transfer politikasindan dolayi zaten MC ile bozulmadimi?
O zaman istifa etsin arkadaşım? Silah mı dayiyorlar kafasına Galatasaray'ın imkanları bu, alabildikleri bu ne güzel dünya ya her şeyi sen yönet ama şu gelmedi bu gitmedi hiç sorumluluğun olmasın, o adam gelmeyince yapamayacaksan bırakacaksın o zaman bu işi ne güzel daha maç baslamadan kafada yenilgiyi kabul et sebep ne ama x oyuncuyu almadılar o zaman sana ne gerek var dayı yürü yoluna

Dogru durust adam yok diyorsun ondan sonrada Terim niye iyi futbol ortaya koymuyor diyorsun. Bakiyorumda surda 25 sayfa var, masallah 24 sayfadir senin negatif, her mesajinda duygusal ve Terime karsi nefret kustugunu okuyorum. Biraz rahat ol be. Bazilerinizde fazla negatif enerjide boguldu.

Yeni transferlere bakar bu sezon.
Doğru dürüst adam olmamasının sebebi Terim'in kendisi zaten ben aldırtmadım bu oyuncuları takıma. Doğru dürüst olan adam da artık doğru dürüst değil zaten, iyi olanlarda çürüdü bitti.

Ek olarak engelle beni okuma bir daha mesajımı

Fizikle , taktikte yok. Onları da yönetimin mi satın alması lazım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt