Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaş olayına çok takmamak lazım dün 3 gol atan zahavi 33 yaşında mesela tüm transferlerin genç olması da mantıklı değil birkaç tecrübeli 30lu yaş da olmalı zaten dünkü takımı gördükten sonra yaş önemli değil benim için iş yapacak adam olsun o önemli dünkü kadroya da takılmamak gerek muslera marcao kerem dışındakiler ideal kadronun yedekleri olurlar ancak

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi de bizim takım dede dolu zaten önce onlar gitsin

ama taraftarda da var suc , ben eminimki hoca bu aksam bi tweet atsin ''asil olan Galatasaray'' diye taraftarimiz yine "seninleyiz hoca'' '''sonuna kadar Terim'' diye mesajlar atar kesin. Yada bir macta hakeme bagirsin cagirsin tribune yollansin yine duygusal tayfa destek mesajlari yayinlar.

sonra kaldigimiz yerden devam ederiz

Galatasaray'a faydasi yok artik gorun lutfen.
Aziz yıldırım fenerbahçesi = Fatih Terim Galatasaray'ı

Son senelerde hiç bir fark yok

Vidalla ilgilendiğimiz de yazilmis son gunlerde,cok guzel.al iste,ligde şampiyonluğu aliriz en azindan

Yetersizmi bu sene ilk ikide olursak bile başarı ne transferler yapıldı artık kolay maç yok fatih terim başımızda olduğu sürece

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Su kadro net dusme adayi. Hatta Taylan ve Mustafa dahi girse dusme adayi. En az 5 transfer lazim. Larsen ve Aanholt'u bosuna istemiyorlar. Scout alsalar ve kotu ciksa dusmeye oynariz. Gedson harici olmus adamlari alacaklar

Psv çok istekli arzulu bi takım ama vallahi onlar kadar kondisyonu olan bi takım olsaydık enfazla 2-1 yenilirdik, eğer onlar kadar kondisyon olsaydı ve baba bi stoper gerçek iki bek baba bi orta saha ile psv yi yenerdik.

Bu takım nasıl bu kadar bitik olabilir.genç diyoruz kerem hızlı atik bi oyuncu ama nefesi yetmedi,bizdede genç vardı marcao sekidika kerem emre kılınç yürüyemiyorlardı.mesele sadece genç olması değil yaw güç yok yaw bu nasıl bi rezalettir bi takımın kolonlarından en büyük olanlarından biri kondisyondur.kondisyonu olmayan messi olsa ne yazar.terimi başarılı kılan en büyük unsurlardan en öne çıkan kondisyondur rakibi bunaltır aciz ederdi sinir bozardı kalitesi düşük olsa bile.yaw biz 2011 de hazırlık maçında kondisyonuyla ünlü ülke olan ingiliz takımı Liverpoolu gömmüştük adamlar nefesi yetmiyordu peşimizden koşmaya.sabriyi bile yeteneksiz olmasına rağmen kondisyon sayesinde rakibi hiç bişey yapmasa bile bozmaya çalışıyordu.

Sabahtan akşama kadar gençleri doldur vallahi dünkü psv takımı bizim olsaydı yeminle yenilirdi dünkü gs kadrosuna yer değiştirselerdi sezon başı.bu nedir arkadaş.pandemi felanda şuan engel değil şu taraftarın floryayı basması lazım.bu böyle olmaz ne yapılıyor floryada neler dönüyor arkadaş.koca klüp böyle aciz oynayamaz paran olmasa transfer yapamasanda vallahi bu kadar bitik rezil oynayamaz.takat yok adamlarda yaw takat olmayınca korkarak oynuyor adamlar kaçıyor toptan biliyor gücü yok rakibe diş geçiremiyor görüyor sahada buyüzden kaçıyor saklanıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir sivas olamadik adamlar villareale karsi iyi oynamislardi

oyunculari degistir
sistemi degistir
yardimcilari degistir
zemini degistir
baskani degistir

degismeyen tek sey

rakipten bagimsiz aciz futbol
leş duran toplar
kosamayan topcular
takimin bitik kondisyonu

her seyi denedik hocayi degistirmeyi deneyelim artik.

Taraftarin gazini almak icin bir iki transfer aciklarlar artik ama gecmis olsun gercek sorunlari gene örtbaz ederler

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

bunlardan twitterda dolu. Bunar akillanmaz aga.sanki fatih terim yeni geldi 🤣ulan adam 4 senedir takimin basinda iyi oynadigimiz mac sayisi 3 bilemedin 5 😂

al işte ,te allahim ya.

1626942783471.webp

Yaş olayına çok takmamak lazım dün 3 gol atan zahavi 33 yaşında mesela tüm transferlerin genç olması da mantıklı değil birkaç tecrübeli 30lu yaş da olmalı zaten dünkü takımı gördükten sonra yaş önemli değil benim için iş yapacak adam olsun o önemli dünkü kadroya da takılmamak gerek muslera marcao kerem dışındakiler ideal kadronun yedekleri olurlar ancak

ben yaşa takılan bi taraftarım ama artık gram umrumda değil, problem bunlara antrenman yaptıran(!), rakibi analiz edip(böyle bir şey söz konusu bile değil bizde sene 2021) ona göre oynatacak, "doğru" transferleri takıma katacak olan ve daha sayamadığım bir çok doğruyu yapacak olan teknik adamda problem, bizde bunları yapan yok... bunu söyleyince de gs düşmanı, uçan kuş, yaralı kuş falan oluyoruz. ama gerçek bu arkadaş, doğru tektir. taraftar nasıl ikiye ayrılabiliyor bu görüşte anlamıyorum

adam yeni transferler gelecek bekle diyor gelmesin abi. hoca değişsin yeni hocaya gelsin o transferler. biraz da başka bi allahın kuluna sabredelim ya vallahi sıktı mıy mıy yana geriye paslar, istemiyorum ya

o 33lük zahavi bizde olsaydı dün, 1 tane pas alamazdı ayağına 1, 1.

13m euroluk diagne, türkiye'de gol rekoru kırdı bu amatör herif. 13m verdirtti buna apar topar, e arkadaş o adama göre oyna o zaman. her oyuncu senin saçma sistemine uyacak diye bir şey yok. elinde ki malzemeye göre oyna, ona göre diğer oyuncuları al.

hoca naptı? baktı cagne olmuyor, oraya kirala buraya kirala. 13m nereye girdi, valla ben bile hissettim nereye girdiğini

emre akbabayla sözleşme imzalandı arkadaslar
her maç sövdüğünüz ömerle sözleşme imzalandı
doğruluğu nedir bilmiyorum ama twitter'da haberler vardı arda'ya zam yapılmış sözleşmesi uzamış ya

vallahi dingonun ahırı ya
Profil fotonu çalıyorum helal et.

beklere yaşlı oyuncu almak mariano gibi değilse çok net akıl tutulmasıdır yaştan en çok etkilenen bölge bekler cünkü

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.

Valla ben de böyle diyordum ama elindeki malzemeyle bu kadar rezalet bir futbol oynatiyorsa teknik direktorum diye ortada gezmesin.

500 milyon Euroluk takimi sokaktan gecen adam da sampiyon yapar. Elindeki malzemeyi bu kadar rezalet kullaniyorsan, gelen bütün futbolcular geriye gidiyorsa, kondisyon yerlerdeyse, birak git derim.

buta,kurzawa,vidal,gedson,ghezall,stanciu şart ilk11 e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt