Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönderdiğimiz adamların yerine adam alamamak nasıl bir plansizliktir arkadaş.Her takım transferleri yaparken bu doğrultuda ilerler hiç mi planlaması olmaz adamın ya.Simdi aldık diyelim 2 3 sene sonra gideceklerin yerine gitsin izlesin scout ekibi adam bulsun.Adam gidince yerine birini almak için uğraşmak acizlik resmen

Ya benim anlamadigim hoca mi yukluyor kondisyonu falan sanki? Niye bu takima iyi bi kondisyoner getirilmez? Hoca ona dami karsi?

19 yasindaki oglan kosarken bizimkiler adama carpip yikiliyor yere. Bu nasil fizik arkadas. Su takima ilk ttansferler fizik ve kondisyonu guclendirecek bi ekip olmasi lazim. Taktik teknik zaten yok bari savasan kosan bi takim olsun

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Guzelim ulkemin, %90’ini temsil eden bir yorum olmus renkdas, tebrik ederim. Tamda bu zihniyet yuzunden sittin sene duzelmez ulkemiz ve futbolumuz. 4.5 yildir takimi, tum transferleri, tum teknik kadroyu belirleyen ve yoneten Fatih Terim degilse yok diye saydigin mevkilerin ve oynanan futbol musfettesi oyunun sorumlusu, temsil ettigin zihniyetten baskasi olamaz, sorumlu.

Ülkedeki topyekün çöküş futbola da sirayet etti,10 sene ne ülke ne futbol bi yere gidebilir.
Hocaya 3 değil 10 sene veriyoruz, zaten bişey olacağı yok beklenti içine gitmemek lazım.

PSV kolaysa Kaptan Ardali ayak tenisinde karşımıza çıksın . Öyle tam sahada 5 atmak kolay 😡

Ya benim anlamadigim hoca mi yukluyor kondisyonu falan sanki? Niye bu takima iyi bi kondisyoner getirilmez? Hoca ona dami karsi?

19 yasindaki oglan kosarken bizimkiler adama carpip yikiliyor yere. Bu nasil fizik arkadas. Su takima ilk ttansferler fizik ve kondisyonu guclendirecek bi ekip olmasi lazim. Taktik teknik zaten yok bari savasan kosan bi takim olsun
Aynen

Transfer le düzelecek seyler degil bunlar

Dun oynadigimiz rakip alt tarafi hollanda ikincisi psv

Bayern le veya man city ile Mac yapmadik

Her Gecen gün bu seviyelere uzak kalmamizin sebebi bize gelen oyuncularin antremansiz kaldiklari icin gerilemeleri

Ghezzal diyoruz mesela,bize gelecek olursa fizik ve taktik olarak gerileme olacak oyuncuda

Fatih hoca taktik bilmiyor demiyorum Ama antreman programlari olsun rakibi analiz Eden ekip olsun Hepsi bastan sona hatali kurulmus ekipler bunun sorumlusu da Fatih hoca

Fatih Terim'e şu an sallayanlar kısa sürede utanacak ama yok utanmazlar çünkü kösele olmuş yüzleri var.
Bek yok, orta saha yok, kanat yok, forvet yok maça çıkıyorsun Acun'un takımı Fortuna ile oynasan yine yenileceksin futbol futbolcu ile oynanıyor arkadaşlar biz de futbolcu yok.

Dün çıkan 11'den ideal kadroda 3-4 kişi olacak.
Niye lig de başarı gelince bu rezilliklerin hepsi unutuluyor mu?
Bu kadar adamı takıma ben mi koydum? 4 senedir o kadar adamı kulübe ben mi soktum?
Temmuz - Ocak ikilisi ile sen ben kandırıldık nasıl içine siniyor bu durum dostum ya?

Fatih Terim'i sevelim efsanemiz saygı gösterelim ama Galatasaray bir avrupa takımı diyorsan kaç senedir yaşanan şu rezilliklere ses etmelisin. Ya sana git 50 milyon euro ver dünya takımı kur demiyoruz, borç almış başını gitmiş dünya yıldızlarını getir demiyoruz. Ancak bir takımın 4 senedir bir oyun planı olmaz mı? Bir sistemi olmaz mı?

Yahu Sivasspor mütevazi kadro kurup avrupa'da belli bir sistemle oynadı yenildi döndü kimse eleştirdi mi? Senden pahalı değil kadrosu ama adam gibi takım görüyosun sahada.

Bu takıma ghezzal gelse ne olacak 78 km anca koşmuşlar. Allah aşkına babel arda oynarken kerem kenarda oturuyorsa ne bekleyeceğiz bu takımdan. Ya sabır..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt