Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke PSV'ye elenince tüm Avrupa kulvarlarından elenme şansımız olsaydı maalesef Avrupa maçlarımız artık zaman kaybı, En vasat Avrupa takımları bile tempolarıyla bizi mahvediyor anca Türkiye Liginde iddialı olabiliriz.

bu oyunculardan sekidika ve luyindama harici atletizmiyle fark yaratan bi profil olduğunu düşünmüyorum. sekidika zaten sahanın en iyisiydi, luyi de geçirdiği sakatlığın üstüne geri dönüşünü yapması için güç bi pozisyonda. türk futbolcunun atletini bulmak güç, yaradılış olarak öyle atlet bi millet değiliz yani. yabancı sınırlaması olmasa da biz gidip bayram-aytaç-alpaslan'la filan oynasak amenna derim ama kadroya 20 tane yabancı yazamıyorsun ne yazık ki. onun için seçerek alman gerek, seçtiklerin de genelde pahalı oynuyor ondan bahsediyorum. koşma dediğin zaten kondisyonerle ilgili bi durum, orda da 20 yıldır futbol piyasasının içinde bi herif var, terim niye tek suçlu oluyo onu anlamadım. italya'yla farklı olark tabii ki onlar çok koşmaktan önce doğru koşmayı, takım halinde öne gelmeyi biliyolar o ayrı mesele ama italya'nın genel kadrosuyla galatasaray'ın dünkü kadrosu arasında fark yaratan en son noktanın koşu mesafesi olduğunu düşünüyorum.
Lan takımın başında Terim var kim olacak suçlu antrenmanlar ile ilgili? O aldı getirdi, o antrenmanlarda, maçlarda bu takımı görüyor. İstediğin tarafa çekiyorsun konuyu. Avrupada koşma yok diyorsun ve sana diyorum ki İtalya; sen kalkıp italya ile bizim aramızda en son nokta koşu diyorsun. Fiziki yetersizlik dünyanın her yerinde ve her koşulda TD nin suçudur ve en kolay ve masrafsız düzeltilecek sıkıntıdır ama hoca ne yapıyor paralar harcayalım kalite yükseltelim diğeri ile uğraşmayayım.

Valla ben 2. şampiyonluktan sonra Terim gitmeli diyordum ama son iki seneyi öyle geçirdikki başka hoca olsa 10 kere giderdi.

Ben gitsin kalsında değilim de Koç bile aylarca hoca aradı getiremedi, biz kimi getirebiliriz. Okan'ı severdim ama o da işler kötü gidince çok sinirleniyor, kontrolsüzleşiyor.
Zor tabi kolay değil. Bu sene yapacak bişey yok zaten Terim devam edecek, değişim ummaktan ve iyi transferlerle en azından toparlanmayı beklemekten başka da yapacak bişey yok.

Hocada bahane de bitmez, bana 3 yıl daha verin sözleri de bitmez. Sanki 3 sene sonra takımı uzaya mı götüreceksin?

Takipçi ve fav korkusundan gerçekleri yazamayan o şerefsiz Tw tayfa var ya, hani hocanın tek bir hatasını bile eleştiremeyen, bet reklamları alan Terim pp'li hesaplar işte onlar Galatasaray'ın en büyük düşmanıdır dışardaki düşmanlara bakmayın.
3 senede takımı qarabag seviyesine çıkartmış +3 daha komik. Geçtiğimiz 3 senede niye çıkarmamış. Sorsan ffp, önümüzdeki 3 sene Madrid'in bu sene harcamayacağı bütçe kendisine kaydırılacak zannediyor heralde.
Belhandadan boşalan limiti kendine, etobodan boşalanı akbabaya, akbabadan boşalanı da ardaya verip nasıl bir yapılanma bekliyor acaba. Yapılanma dersen eğer 20 yaşındaki ozorn duruken 30 yaşındaki vasıfsız göztrpede oynayan sezonun tek önemli maçında sıçıp batırıp 4 tane yiyen takımın adamını defansa koyarsan 5 az bile yemiş olursun

Farioliyi kapmamiz lazim

iyi mi bu adam

@ Keramettin TANRIVERDİ dinamoya top oynatan adam bjelica gelsin deneyelim mesela herhalde osijek kadar para veririz

ya da makedonya hocası biri olur ya

başarı garanti mi tabiki hayır ama artık gına geldi

Lan takımın başında Terim var kim olacak suçlu antrenmanlar ile ilgili? O aldı getirdi, o antrenmanlarda, maçlarda bu takımı görüyor. İstediğin tarafa çekiyorsun konuyu. Avrupada koşma yok diyorsun ve sana diyorum ki İtalya; sen kalkıp italya ile bizim aramızda en son nokta koşu diyorsun. Fiziki yetersizlik dünyanın her yerinde ve her koşulda TD nin suçudur ve en kolay ve masrafsız düzeltilecek sıkıntıdır ama hoca ne yapıyor paralar harcayalım kalite yükseltelim diğeri ile uğraşmayayım.

la sana diyom ki bu takımın fizik antrenmanıyla düzelecek bişeyi yok. dünkü takıma at dopingi verip sahaya atsan 5 değil 4 yerdi en fazla. kadronun çok daha iyi olması lazım, bunu yeni başkan geldi, ben bunu yönetirim diye terim zorlamadıysa esas hatası ordadır, yoksa aytaç-kılınç-arda orta sahasıyla ne yapacaktın da psv gibi 10 tane yabancı getirip 40 ülkeden topçu sömüren ülkenin takımını fizikte altına alabilecektin anasını satıyım. gitmişin orta sahası veratti-jorginho-barella olan takıma bakıp top böyle oynanır diyosun, o kadroyu şenol'a ver o bile takımını eskaza gruptan çıkartır.

şu kutu gibi stadı olan köy takımı 5 milyon euroluk kadrosuyla personelleriyle bilmem nesiyle bize 15 gün sonra ders verecek iyi izleyelim

maxresdefault.webp

şu kutu gibi stadı olan köy takımı 5 milyon euroluk kadrosuyla personelleriyle bilmem nesiyle bize 15 gün sonra ders verecek iyi izleyelim

Ekli dosyayı görüntüle 131710

Renktaş sosyal medyada adamlar şimdiden Türkiye’de oynanmasın diye çalışmalara başlamışlar. Bizim maçı başka ülkeye aldırmaya çalışıyorlar. Elenirsekte şaşırmam.

okan haricinde yokmu hırslı gelişime açık formamızı giymiş teknik direktör adayı
yetiştirsinler kendilerini aklıma tek gelen Bülent korkmaz kaptan

Richarlison 30 dk’de Hattrick yaptı. Brezilya jenerasyonu Almanları 10’la falan katlar.

Vallaha şu devre arasında İrfan Can'ın gelmesini inan çok istiyordum. Yaşı genç, Şampiyonlar Ligi tecrübesi var, Milli takım oyuncusu. Bonservisi biraz fazla olsa da eğer alabilseydik uzun yıllar takıma katkı sağlayabilirdi. Özellikle de yabancı sınırının revize edilmesi sonrası.

en son ne zaman düzgün, sistemli futbol izledik acaba

Terim'den önce de pek hatirlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt