Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Uefadan elenecekler var daha. Oradan kimler gelir belli değilBu turnuvada max güçlü sayılabilecek kimler var ben hiç bakmadım da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefadan elenecekler var daha. Oradan kimler gelir belli değilBu turnuvada max güçlü sayılabilecek kimler var ben hiç bakmadım da
Zaman harcamana gerek yok. Son 4 te filan PSV den zayıf takım olmayacaktır, desem yeterli mi?!..Bu turnuvada max güçlü sayılabilecek kimler var ben hiç bakmadım da
İhale ona kaldıTwitter'da Mason Reis'e kalkışma var gibi.
İhale ona kaldı![]()

Abartma kardeşim yaZaman harcamana gerek yok. Son 4 te filan PSV den zayıf takım olmayacaktır, desem yeterli mi?!..
Adamı cehennem çukuruna attılar resmen garibim yav ömründe duymadığı görmediği şeyleri yaşayacak
Twitter'da Mason Reis'e kalkışma var gibi.
Çok mülayim bir insana benziyor gerçekten, twitter'da harcarlar bu adamı.Adamı cehennem çukuruna attılar resmen garibim yav ömründe duymadığı görmediği şeyleri yaşayacak![]()

Formata bir bak bakalım, abartıyor muyum?..Avrupa' nın büyük liglerinden seken takımlar olacaktır o son dörtte; hele de böyle bir ödül varken kan alırlar!..PSV nin bulunduğu lig, o dediğim büyük ligler kategorisine giremez bile; bize saplamış olmaları yanıltmasın...Abartma kardeşim ya
Bu turnuvada max güçlü sayılabilecek kimler var ben hiç bakmadım da