Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur bence. Eksiklikleri var elbet ama onlar da olmasaydı serie a ya falan uçmuştu çoktan

ben vkdan bulduğum 2 3 full maçı + sayısız maç özetinden edindiğim izlenim

Kafasını kaldırır adrese teslim orta açar
araya iyi top bırakır
birebirleri fena değil
özellikle adam ekarte ettikten sonra araya top solmayı ver-kaç yapmayı seviyor(dediğin gibi cidden emre çolak'a benziyor)
kalçadan iyi şut çıkartıyor
duran topları etkili ve sert kullanır

eksileri
-cılız güçlenmesi lazım. kondisyonu da çok iyi görmedim ben bazen maç içinde frenliyor kendini bu yüzden(becalinin bu yüzden delirdiğini düşünüyorum)

cocugu epey övdüm ama vaat ettikleri bunlar yani her şeyi full değil tabi ama sen mevcut özellikleri yukarı çekeceksin eksik özelliklerini de gidermeye çalışacaksın.

ben 7-8me alırsak çok rahat 1 2 sene içinde 15-20ye satabileceğimizi düşünüyorum

ha bir de son olarak rumen topcular bu kadar iyiyse rumen ligi niye böyle romanya milli takımı niye böyle tarzı yorumlara katılmıyorum. norveç polonya falan da yetenek kaynıyor ama onlarda da bir halt yok.
Sıkıntı Becali çok şeytan. Bir kere kucağa aldığı zaman yandın artık.

Ribery’de uçup kaçmıyordu misal Onyekuru gibi ama tekniği ile adamı mal ediyordu. Tabii kıyaslamak açısından söylemiyorum. Ribery bir star ama Morutan da kaplumbağa değil. Şahsen ben sezon içinde de Berkan ve Morutan’ın gelmelerini çok istiyordum. Gelirlerse çifte sevinç yaşarım. Gelmesini istediğim diğer adamlar da Coman ve Hlozek. Hlozek imkansız gibi ama Coman değil. Bakarsınız alırız.
ribery oldukça hızlı bir oyuncuydu üstat.

morutan'ın o kadar hızı varsa ve topla da gidebiliyorsa kaç paraysa alsınlar.

Şu ileri 3'lü çok rahat 6-7 sene götürür kaldı ki oyuncu satarsan ciddi karlı bir şekilde satıp yerine potansiyelli gençlerle devam edilir.

----------Berkan-----Gedson---------
Morutan-------Cicaldau--------Kerem
---------------Mohammed-------------

Guclu bir Forvet alin su takima forvet futbol cahilllllleri

Bu takimin forveti yok gomisden beri

Mm iyidir hosdur ama sapkadan tavsan cikaran tur degil jardel gibi mm

Bize hayvani bir forvet gerek

Petre yanlış hatırlamıyorsam baya uzun boyluydu. Yavaşta değildi ama tabii kadronun da baya kalitesiz olduğu bir zamanda geldi. Pogba kadar uzundu eleman.
1.88 boyu vardı çok kosardi biz de oyuncuları maliyetleri düşük olduğu için üçe beşe bakmadan verdik mesela bana göre en büyük hatamız Felipe gibi adamı kaçırmak oldu bence çok büyük. Başarılar kazandirabilirdi bize onu da öyle gönderdik

Marcao’yu satalım, Morutan’ı alalım stopere de Luis Abram bonservissiz

Takımda 2 tane Hollandalı 1 tane Hollandada yetişmiş türk var
2 tane Nijeryalı var kimse Hollandalı doldu Nijeryalıları abartmayın demiyor.
1 tane Rumen geldi bi tane de iddia ediliyor bişey yok ortada "rumen doldurdular", "rumenleri abartmayın" diyenler var. Nasıl kafalar bunlar

Morutan'nın videolarını izleyip de beğenmeyen olamaz. Tamam videolar her şey değil de adamda aradığımız her şey var. yaş 22.

Ribery kanatda uçuyordu teknik de vardı morutan la Ribery çok farklı oyuncular morutan ardaya benziyor daha çok

Şu ileri 3'lü çok rahat 6-7 sene götürür kaldı ki oyuncu satarsan ciddi karlı bir şekilde satıp yerine potansiyelli gençlerle devam edilir.

----------Berkan-----Gedson---------
Morutan-------Cicaldau--------Kerem
---------------Mohammed-------------

Eğer ikili oynayacaksak, berkan taylanın önune geçer bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt