Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş kendini kapatma. Sende dalTwittera giriyorum sürekli eleştri kötü ha90ber kavga buraya giriyorum herkes birbirine giydiriyor. Tahammül seviyesi çok düştü hepimizde. Kimsenin görüşüne katlanamıyoruz. Telefonla olan bağımı 1 ay içerisinde sonlandıracağım gibi. Sadece arama yapmak ve not almak için kullanacağım.
Yat uyu sen ancaNoooluuuyo
Özelde mi yazmış bunu. Seni izliyor demekki Facebookta filan. Neyapacagiz senin tipini güzellik yarışmasına mi sokacagiZ

Yordu bu sosyal medya işi. Allah 1 diyosun nerden biliyosun,çöp, kazık 6s diyor adam.d eğitilmez bir milletiz.Renkdaş kendini kapatma. Sende dal
Merhametten maraz doğar diye boşa dememişler.
Tipimde bir şey yok yav; altta kalınca bel altı vurma çabası işte. Foruma 100 kere halı saha maçlarından ya da stattan foto attık zaten en az 50 kişi de yüz yüze tanıyor beni.
Tabii bu mal 20li yaşların başındaki fotomu görüp o yaştayım sanıp, gelip burada admincilik oynadığımı sanıyor.
1-2 kere ihraçtan döndürdüm bu adamı hata bende, kimin kompleks sahibi olduğu belli.
beni özledn miNe diyon haydut
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Herkes herşeyi biliyor yav bizde. Bilmeyen cahil değil benim gözümde. Bilmeyip bilir gibi yapan cahil.Yordu bu sosyal medya işi. Allah 1 diyosun nerden biliyosun,çöp, kazık 6s diyor adam.d eğitilmez bir milletiz.
Sanırım yok. Gece boey gelecek diyorlar. Yarın onun kapı gelir.bugün kap var mı
beni özledn mi
adminim tipine kefilim. paslanmış sixpekleri varmış onlara da kefilim
Tipimde bir şey yok yav; altta kalınca bel altı vurma çabası işte. Foruma 100 kere halı saha maçlarından ya da stattan foto attık zaten en az 50 kişi de yüz yüze tanıyor beni.
Tabii bu mal 20li yaşların başındaki fotomu görüp o yaştayım sanıp, gelip burada admincilik oynadığımı sanıyor.
1-2 kere ihraçtan döndürdüm bu adamı hata bende, kimin kompleks sahibi olduğu belli.
ortalik yangin yeri gibiNoooluuuyo
adminim tipine kefilim. paslanmış sixpekleri varmış onlara da kefilim
Yordular üstadım. Bir başkan var bir yönetim kurulu var bir de hoca var. Ortak karar alıyoruz diyorlar. Hesabını kitabını yapıp alıyorlardır. Sen izle keyfine bak. Başarısız olursa süreç sonunda eleştir. Başarılı olursa tebrik et sevincini yaşa. Neden 1 milyona 20 yaşındaki topçuyu bıraktılar? Neden adı sanı duyulmamış adama 6,5 verdik? Gs haalandı isterken tanıyordunuz çünkü dembeleyi isterken tanıyordunuz alamadık gördük. Ben demiyorum ki böyle uç seviyelere çıkacak bu adamlar. Bir planımız var genç alacağız dediler alıyorlar salın ya adamları salın be. Kuduz gibi saldırmayın. İzleyin dinleyin görün önce.Herkes herşeyi biliyor yav bizde. Bilmeyen cahil değil benim gözümde. Bilmeyip bilir gibi yapan cahil.
ortalik yangin yeri gibi
Admin günaydın mesajı yolla sana kap varmı yokmu söyleyeyim renktasbugün kap var mı
Kanka kimin yakışıklı olduğunu tartışıyolar galiba tam anlamadım ama çıkar göster alem adam görsünortalik yangin yeri gibi