- 6 Eylül 2014
- 95.514
- 65.984
- 4.608
Yusufta kavga etti bugün @Samet Nalbant la inşallah barisirlarKanka kimin yakışıklı olduğunu tartışıyolar galiba tam anlamadım ama çıkar göster alem adam görsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusufta kavga etti bugün @Samet Nalbant la inşallah barisirlarKanka kimin yakışıklı olduğunu tartışıyolar galiba tam anlamadım ama çıkar göster alem adam görsün
Benim tipime kefil de olurmusun forumda beni atkafali saniyorlar
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yat uyu sen anca
Terbiyesiz herif
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Samet yeni düşmanımız mı o zamanYusufta kavga etti bugün @Samet Nalbant la inşallah barisirlar
adam mi? şeyh sakali uzatiyorum bu aralar y gibiyim benden pas.Kanka kimin yakışıklı olduğunu tartışıyolar galiba tam anlamadım ama çıkar göster alem adam görsün
PVa nin ne vereceği belli. Diğer 2 si çok iyi ızlemedim ama yaş ve potansiyel olarak iyiler. Önemli olan oyun anlayışı.Yeni transferleri nasıl buldun?
Atsana la merak ettimadam mi? şeyh sakali uzatiyorum bu aralar y gibiyim benden pas.
Sameti severiz. Yanlış anlaşılma oldu aralarında Baristiralim bu 2 liyi sevaba girelim. Gunahimiz cok biliyorsunSamet yeni düşmanımız mı o zaman
Ha, şu alınsın dediğimizde bütün forumun anadolu çöpü dediği Trezeguet mi?Trezeguet transferinin hikayesi daha eskiye dayanıyordu ve çok istemiştim; onu alsak, Diagne' yi alacak para kalmıyordu zaten. Forvete kiralık falan birileri bulunurdu, çok daha iyi olurdu...
Bunu 1-2m e komple alırız bence Ağustos'un ortaları gibi