Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-Boey-Kaan-Marcao-Pva-Berkan-Gedson-Cicaldau-Kerem-Onyekuru-Mohammed

Yaş ortalaması 25

......................... Berkan......................
Morutan...Stanciu...Cicaldau...Onyekuru
.........................Mohamed...................

Ondan sonra Arenada Sneijder 🎊

Bu oyuncuyu şuradayken bulup getirmeliydik, buradayken şu kadara biz almalıydık diye söylemler beni çok güldürüyor. Bakın aynı adamlar, mesela yeni aldığımız sağ bek 2 3 maç ardı ardına hatalar yapıp göze batsın çocuğu yerin dibine sokacak ilk kişiler olacaktır.
Mesela Alanya Berkan'ı bedavaya getirdi ve süre verdi. Düşünün ki Berkan sion dan bize beleş geldi ve 2 maç yaptığı hata ile maç kaybettirdi. O çocuğun futbol hayatı bitmişti şimdiye. Muslera 1 maçta yerin dibine sokulduğu yerde bu çocuklara neler yapılmaz?

Merhaba sayın üyeler.
İdman TV-nin sarı-kırmızı GS kravatlı yorumcusu olarak Bakü'den hepinizi selamlıyorum.
Beni düşündüren şey Feghouli, Diagne, Falcao ve Babel dörtlüsünün sonu. Yani bu mali yapıda gitmeleri gerek, ama mesala Feghouli başkan Elmasın onunla yaptığı birebir konuşmadan ne kadar etkilenecek ki? Zaten bu Feghouli bu senaryoların olacağını düşünmüş olmalı 2017 yazında sözleşmenin 5 yıllık olmasında diretirken. Şimdi niye gitsin ki?
Hoşgeldiniz

Onyekuru topla ilişkisi sıfır bir oyuncu. Ek olarak Sol kanatta Kerem var Barış Alper Yılmaz'a 1.5 milyon euro verdik. Niye verdik bu parayı? Bize Sağ kanat lazım Onyekuru ile işimiz kalmadı.

Taraftarımızı biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum.
Elimizdekileri değersizleştirmek için maalesef her şeyi yapıyoruz.
Şu tweetin altı Gedson mesajları ile dolu.
Düşünün bir kulübe transfer olmuşsunuz ve kulüp resmi hesabından sizin haberinizi paylaşıyor ama taraftar ne mutlu oluyor, ne de hoşgeldin falan diyor. Varsa yoksa Gedson nerede mesajları. Böyle bir durumda bu oyuncudan neden verim alamadık diye düşünüyoruz. Futbolcu da insan. Bi hoşgeldin de, bi başarılar dile.
Her şeyin yeri ve zamanı var.
Gedsonu gene sor yönetime ama bu paylaşımın altında değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt