Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilice benziyor bu HERIF tip olarak
Wilshere'e benzettim ben biraz andiriyor
Jack_Wilshere_warm_up_-_12_Feb_2014_(cropped).webp

Mustafa demirtaştan da dinledikten sonra cicaldaunun oyunun stilini tam anladım. Adam saf 8 ama hücum yönü biraz daha kuvvetli. Prime selçuk gibi sanırım. Şimdi yanına 1 tane daha hücum yönü iyi 8 alınsa sanki çok iyi olur gibi

e tamam işte aldırmıyor o yüzden; mental olarak güçlü istiyor
Tamam iste serdarda mental olarak gucsuzdu sakatti maca cikmiyordu noldu ? Senin tabirinlr messi terimin elinde olsa gonderirdi

Messinin saglik ve menta sorunlari barcelona cozdu senelerce buyume hormonu verdiler senin klubunun psikologu yokmu mental kocu yokmu mental olarak zayif diye adammi silinir istiyorki kendi yillarindaki gibi kolu kopsads oynayacak adamlar yok onlar bitti

Bulent korkmaz yok artik hersey profesyenel sen hazirlayacaksin oyuncuyla ilgileneceksin bu kadar basit

Orkun Kökçü bugün ayrılsa 20 milyon euro'ya 10 tane talip çıkar. Kalifiye adam genç ve Hollanda altyapılı. Adam 20 yaşında Feyenoord ile 80 maçı var.
Kalifiye eleman, Hollanda altyapi, adam Avrupai yaa gibi Turk toplumundan yukselen klise laflar ile Kokcu’nun kariyeri kurtulmuyor, yetersizligi kamufle olmuyor maalesef.

Birkac yil sonra profesyonel futbol hayatina son verebilir, veya en iyi ithimalde alt liglerde bu spordan hayatini idame eder.

Tamam iste serdarda mental olarak gucsuzdu sakatti maca cikmiyordu noldu ? Senin tabirinlr messi terimin elinde olsa gonderirdi

Messinin saglik ve menta sorunlari barcelona cozdu senelerce buyume hormonu verdiler senin klubunun psikologu yokmu mental kocu yokmu mental olarak zayif diye adammi silinir istiyorki kendi yillarindaki gibi kolu kopsads oynayacak adamlar yok onlar bitti

Bulent korkmaz yok artik hersey profesyenel sen hazirlayacaksin oyuncuyla ilgileneceksin bu kadar basit

Messi gibi bi potansiyel için uğraşırsın ya
Burada yeterince sıkıntılı herifle uğraşıyoruz kör oyuncumuz bile var şuan antrenmanda
Daha da sıkıntiya gerek yok
Duygusal oyunculardan cidden gına geldi
İç saha da taraftar varken oyna, deplasmana git mal gibi gezin sahada

Falcao 2 gündür antrenman fotolarında yok. Yine Yedlin için ciddi Amerika iddiaları var. Soso antrenmanlarda var ama insta'da Galatasaray ibaresini kaldırdığı yazıyor bazı yerlerde zaten yoktu diyor. Bunlar içinde Falcao'nun 2 gündür antrenman fotolarında olmaması umarım transfer görüşmesi ve gitmesinin habercisidir.

Taraftarımızı biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum.
Elimizdekileri değersizleştirmek için maalesef her şeyi yapıyoruz.
Şu tweetin altı Gedson mesajları ile dolu.
Düşünün bir kulübe transfer olmuşsunuz ve kulüp resmi hesabından sizin haberinizi paylaşıyor ama taraftar ne mutlu oluyor, ne de hoşgeldin falan diyor. Varsa yoksa Gedson nerede mesajları. Böyle bir durumda bu oyuncudan neden verim alamadık diye düşünüyoruz. Futbolcu da insan. Bi hoşgeldin de, bi başarılar dile.
Her şeyin yeri ve zamanı var.
Gedsonu gene sor yönetime ama bu paylaşımın altında değil.

Dehşet şehvetperest bir toplum olmaya doğru gidiyoruz. Hiçbirşey doyurmuyor ve sürekli tüketip atıyoruz, hemde değersizleştirerek metalaştırarak.. insani ölçekte gerekli olan değerleri de ayaklaraltına alarak yozlaşıyor ve yozlaştırıyoruz.. mizah adı altında iğrençliklerimizi ortalığa savuruyor ve itiraz edeni de derhal boğuyoruz. Bilgiyi, hakkı, hakikati, adaleti, saygıyı önemsemiyoruz.. sadece egomuzun tatmini için ha bire saldırıp duruyoruz. Hayatın her alanında bunu görüyoruz… işin tuhafı dehşet derecede bir de ikiyüzlülük var; belli konularda duyar kasıp, halbuki aynı konuda en iğrenç davranışı kendimiz yapıyoruz. Sosyal medyada bir beğeni için umulmadık kılığa giriyor ve olmadık hareketler sergileniyor… tahammül yok, düşünce yok, değerler silsilesi yok; aşırı bir iştahla acımasızca bir tüketme var. Ama herşeyi tüketiyoruz… Allah yardım etsin…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kalifiye eleman, Hollanda altyapi, adam Avrupai yaa gibi Turk toplumundan yukselen klise laflar ile Kokcu’nun kariyeri kurtulmuyor, yetersizligi kamufle olmuyor maalesef.

Birkac yil sonra profesyonel futbol hayatina son verebilir, veya en iyi ithimalde alt liglerde bu spordan hayatini idame eder.
ne demek bu ya

Feghouli gidiyorsa 2018 ve bilhassa 2019 da tek basina getirdigi şampiyonluk icin tesekkur ederiz.valla ben feghouli acaba katki verir mi demekten,2 ayda bir feghouli iyi oynadı demekten sıkıldım.8 numara feghouli oynar demekten ama bunun yasanmamasindan,herşeyden.atalayi kazanalim,onla ugrasana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt