Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
İnstagramdan Galatasaray yazısını kaldırmış paşam.Neolduki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnstagramdan Galatasaray yazısını kaldırmış paşam.Neolduki
Wilshere'e benzettim ben biraz andiriyorilice benziyor bu HERIF tip olarak
Insallah giderİnstagramdan Galatasaray yazısını kaldırmış paşam.
Ne sıkıntısı var?Kokcu’yu tanisan bilsen eldeki yerlileri bas taci yaparsin.
Tamam iste serdarda mental olarak gucsuzdu sakatti maca cikmiyordu noldu ? Senin tabirinlr messi terimin elinde olsa gonderirdie tamam işte aldırmıyor o yüzden; mental olarak güçlü istiyor
Bir tanesi bile olmaz
Bu bişeyler biliyo gibi
İnşallah ya. Sahada bilerek isteyerek koşmadığı her dakika kinleniyorum adama.Insallah gider
Kalifiye eleman, Hollanda altyapi, adam Avrupai yaa gibi Turk toplumundan yukselen klise laflar ile Kokcu’nun kariyeri kurtulmuyor, yetersizligi kamufle olmuyor maalesef.Orkun Kökçü bugün ayrılsa 20 milyon euro'ya 10 tane talip çıkar. Kalifiye adam genç ve Hollanda altyapılı. Adam 20 yaşında Feyenoord ile 80 maçı var.
Tamam iste serdarda mental olarak gucsuzdu sakatti maca cikmiyordu noldu ? Senin tabirinlr messi terimin elinde olsa gonderirdi
Messinin saglik ve menta sorunlari barcelona cozdu senelerce buyume hormonu verdiler senin klubunun psikologu yokmu mental kocu yokmu mental olarak zayif diye adammi silinir istiyorki kendi yillarindaki gibi kolu kopsads oynayacak adamlar yok onlar bitti
Bulent korkmaz yok artik hersey profesyenel sen hazirlayacaksin oyuncuyla ilgileneceksin bu kadar basit
ziyaa yavaş ziya
Taraftarımızı biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum.
Elimizdekileri değersizleştirmek için maalesef her şeyi yapıyoruz.
Şu tweetin altı Gedson mesajları ile dolu.
Düşünün bir kulübe transfer olmuşsunuz ve kulüp resmi hesabından sizin haberinizi paylaşıyor ama taraftar ne mutlu oluyor, ne de hoşgeldin falan diyor. Varsa yoksa Gedson nerede mesajları. Böyle bir durumda bu oyuncudan neden verim alamadık diye düşünüyoruz. Futbolcu da insan. Bi hoşgeldin de, bi başarılar dile.
Her şeyin yeri ve zamanı var.
Gedsonu gene sor yönetime ama bu paylaşımın altında değil.
ne demek bu yaKalifiye eleman, Hollanda altyapi, adam Avrupai yaa gibi Turk toplumundan yukselen klise laflar ile Kokcu’nun kariyeri kurtulmuyor, yetersizligi kamufle olmuyor maalesef.
Birkac yil sonra profesyonel futbol hayatina son verebilir, veya en iyi ithimalde alt liglerde bu spordan hayatini idame eder.