Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@Seçkin HASSELİ bu riske girmeye değer mi?

Ben Emre Mor'u almam ki Morutan Emre Mor tarzı olduğunu oyunun ilerlemeyeceğini geri gideceğini düşünüyorum, Emre MOR'u alalım mı dedim, ulan nasıl bir ülkeyiz biri Morutan'ı bu paralara alınması doğru değil dedim diye Falcao istiyor diyor, diğeri Emre Mor.

En son Luyindama'dan bir cacık olmaz yazdım diye 10 kişiyle karşı karşıya geldim ama hepsi haksız çıksa da ağzını açmaz olmayacak duaya amin demeye devam eder, inşallah gelir başarılı olur ama olmazsa hepiniz gömerken 10€ kazık derken yine herkes istedi sadece ben mi diyeceksiniz hayırlısı neyse o olsun ama 20 senedir olduğunu görmedim.

Dünden beri de twitterda bi tutuk boey madem iyiydi 1 m euroya nasıl aldık diye kafa ütülüyor. En iyisi kimseyi almamak sanırım
Ozamanda transferler nerde diye kiyamet kopuyor adam ugrasmis 22 yasinda ve 20 yasinda oyuncu getirmis bir tane daha getirmeye ugrasiyor sacha boey icin 10 milyon teklif etseydik 3 sene sonra cikip bu alimler asil olay rennesden 1 milyona almak diye ahkam keserler turkiyede herkes futbolu biliyor ama ulkenin geldigi durumda ortada

Aynı seviyeler mi ? Rumen liginde başarı göstermekle Arjantin ligi, biri sürekli yıldızlar çıakran ve rekabetin yüksek olduğu bir lig diğeri bizim ligin bile alt seviyesi.

yahu ne alakası var niye bu kadar sığ düşünüyoruz, marcao'nun takımda portekiz liginde kucaktan kucağa zıplıyordu.. küme düşen takımda oynuyordu herif, bugün iyi kötü satabileceğimiz bir oyuncu oldu. adamın ligi kötü diye onu da kötü olarak baz almak çok yanlış. adamın ne suçu var o da isterdi almanya'da falan doğmak, orda eğitim alıp futbolcu olmak :D morutan gayette yetenekli bir oyuncu, gelsin orda yaptığı şova tr'de devam etsin işte semih kayalar karşısında

Ben Emre Mor'u almam ki Morutan Emre Mor tarzı olduğunu oyunun ilerlemeyeceğini geri gideceğini düşünüyorum, Emre MOR'u alalım mı dedim, ulan nasıl bir ülkeyiz biri Morutan'ı bu paralara alınması doğru değil dedim diye Falcao istiyor diyor, diğeri Emre Mor.

En son Luyindama'dan bir cacık olmaz yazdım diye 10 kişiyle karşı karşıya geldim ama hepsi haksız çıksa da ağzını açmaz olmayacak duaya amin demeye devam eder, inşallah gelir başarılı olur ama olmazsa hepiniz gömerken 10€ kazık derken yine herkes istedi sadece ben mi diyeceksiniz hayırlısı neyse o olsun ama 20 senedir olduğunu görmedim.
@Keramettin TANRIVERDİ :D

Luyindama gayet iyiydi sakatlıktan önce,bir cacık olmaz yazdıysan boş yazmışsın.

falcao'da üst seviyelerde boy gösterdi dediğin kritere uyuyor gayet, bize gelmeden önce fransa'da da yardırıyordu monaco'nun kötü şartlarında.. 2m euro da para değil 10m euro da para değil, biz fakiriz malesef ama şuan içinde bulunduğumuz konumda adam akıllı düşük maaşlı potansiyelli gençlere o parayı basmak zorundayız yapacak birşey yok.
Üst seviyeden kastım verdiğim örnekteki Gedson Pavon gibi daha rekabetçi yerlerde oynamış olmaları, lafı nereden anlayım cımbızla ne çekmeye çalışıyorsunuz anlamadım, örnek: Almanya liginde bir şeyler sunmuş oyuncumu yada yunan liginde bir şeyler sunmuş oyuncumu hangisi daha üst seviyede oynamış ?

Fener Szalai gelene kadar 8 tane stoper aldı
Szalai alınabilir risk olarak bakılmaz o mevzuya. 8 tane adam almışlar biri tutmuş olarak bakılır
Risk marcao'ya 4 milyon verip almaktır. Elinde 1 tane sağlam stoper olmamasına rağmen ya da luyindama'ya 8 vermektir. Birisi tuttu diğeri şanssızlıktan şuanlık karavana

Ben olsam ilk gedsonu alirim .daha sonra uygun fiyatlı Bruma ve bedavaya emre moru alırım.kerem, yunus,bay,Bruma,emre mor hatta arda gitmezse feg harika bir rekabet yaratırim.bu kadar alternatiften iki kanat oyuncusu cikartamazsa FT kovar yerine bir almanla anlasirim.Gedsonun yanına Taylan yerine Melo,Fernando tarzı kalitesi tartışmasız birisini alır transferi kapatirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt