Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmamiz gerek 11 belli

nando
Boey yerli marcao pva
Taylan/berkan
Gedson Cicaldau
Morutan mo kerem

Gedson olmayacak heralde b planimiz vardır inşallah bazı transferler için çok fazla zorluyor vakit harcıyoruz gibi geliyor. 4-5 ay önceden neden izlenmiyor takip edilmiyor neden bir planlama yok scout ekibi ne yapıyor veya kaale alınmıyor mu? Örneğin orta sahanın ortasi farklı varyasyonlar farklı taktikler dahilinde en az 5 hazır kıta topçunun bulunması gereken bir bölge ancak hala 3 topçumuz var. Mesela kanat 3 as 2 de yedek toplam 5 topçunun hazır kıta bulunması gereken bir bölge ancak 10 tane kanat var takımda. Yani nasıl bir planlama ile giriş yapıyoruz aklım almıyor.

Körü körüne futbolcu seviyorsunuz, sakatlanmadan önce diyorsun ama sakatlandı ben onu devre arası transfer olma döneminde söyledim yine de arkasındayım artık Luyindama'dan olmaz diye.

Morutan'a 15€ istiyorlar biz 10€ alabiliriz evet bizim bütçemizde 5 tane bonservisli adam aldıramıyor, Gedson duruken Ozan satılma durumu varken ve bu adamlarda maaş olarak gidip 3€ alacak değil ama bizim net ihtiyaçlarımıza daha iyi karşılayan ve daha önce denenmiş onaylanmış oyuncular, çıktıkları seviyeler belli tutunamayıp bir tık aşağa inselerde oralara yine çıkabilecek oyuncular ben Morutan'ın o seviyede olmadığını ve çıkamayacağını düşünüyorum.

reis bende diyorum ki gerekirse floryanın anahtarını verelim, kulübe kayyum atansın, stadı alsınlar maça taksimde çıkalım hiç önemli değil
ama şu kadronun ne eksiği varsa parasına bilmemnesine bakılmadan tak tak tak tamamlansın
s. et parasını bize ne ya, bugüne kadar düşündükte noldu? bonservisi yok diye falcao'yu aldı adam :d keşke bonservisi olsaydı

Yabanci sayisini 12 ye düsürsünler ve istedigin kadar oynatma hakkin olsun. Böylece iki tarafda yüzünü kaybetmemis olur ve takim basi ekstra 2 yeteneksiz türk bir sözlesmese kapmis olur.

Emre mor ne yav biz bu adama şans vermedik mi zaten kaç yıldır ne top oynamış? Şimdiki haliyle Batman petrolsporda fark yaratamaz
hasan ahmet sari>emre mor
kral bizi 2.lige cikariyordu az kalsin
images-12.webp

bize kaan lazım her türlü ama o da o fiyatlar etmez bizim paramıza göre.. 3-3.5 milyon euro ama bu sistemde elzem lider özelliği var adamın bana göre.. he dieng alırsın gedson alırsın bana göre 10 olmalıydı ama gittiler 8.1, 8.2.....10 a kadar güya giden bir oyuncu aldık. kenara da onye, barış, kerem, yunus ha bir de ortayı yedeklemek için berkan al neyine yetmiyor. oynadığımız lig nedir abi?

---------------dieng--------------
-------cica---------berkan-----
morutan---mos-----kerem/Baris

Gedson olmasa Buda iyidir

Ben yabancı sınırının kaldırılacağını düşünüyorum. Düşünme sebebim de Adana Demirspor başkanının yaptığı transferler kendisi benim bildiğim siyasilere yakın birisi.

Aga cenabetlik ya, başka bir şey değil. O zamanlar Akbaba Berkan'dan bile daha ön planda bi adamdı. Bizde de gayet iyi başladı ama 2 defa ayağını kırınca adamın futbol hayatı bitti. Suç bizde ki, herifle sözleşme uzattık.
Görmek istediğiniz gibi görüyor, herkesi de buna inandırmaya çalışıyorsunuz. İyi başlamadı, iyi devam etmedi; sakatlıkları yaşayana kadar da oyuna ağırlık koyabilen bir futbolcu olmadı hiçbir zaman, dengine geltirip 1-2 gol vuruşu yapmıştır, onu şimdi de yapıyor zaten, seyrek de olsa. ''İşte büyük takım oyuncusu'' dedirtecek üst üste iki maç oynamışlığı yok. Hikaye anlatıyorsunuz...

Son düzenleme:
HY: “Cumartesi sabahı Galatasaray yetkililerine sordum, Gedson olumsuz dediler. Taraftar olumsuz haber sevmiyor ama durum bu.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt