- 13 Ekim 2014
- 109.828
- 59.161
- 4.708
Yapmamiz gerek 11 belli
nando
Boey yerli marcao pva
Taylan/berkan
Gedson Cicaldau
Morutan mo kerem
nando
Boey yerli marcao pva
Taylan/berkan
Gedson Cicaldau
Morutan mo kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gömleğin düğmesini bile açmamış, aynı yerde olabilirler
dieng 6,gedson 8,cicaldau 10 numara olarak kullanılır berkan gelirse gedson biraz daha defansif oynamak zorunda kalır ama dieng olursa daha verim alırız gibi sınırdan dolayı berkan yapıyoruz..Begendim güzel, dieng yerine berkan olabilir
Körü körüne futbolcu seviyorsunuz, sakatlanmadan önce diyorsun ama sakatlandı ben onu devre arası transfer olma döneminde söyledim yine de arkasındayım artık Luyindama'dan olmaz diye.
Morutan'a 15€ istiyorlar biz 10€ alabiliriz evet bizim bütçemizde 5 tane bonservisli adam aldıramıyor, Gedson duruken Ozan satılma durumu varken ve bu adamlarda maaş olarak gidip 3€ alacak değil ama bizim net ihtiyaçlarımıza daha iyi karşılayan ve daha önce denenmiş onaylanmış oyuncular, çıktıkları seviyeler belli tutunamayıp bir tık aşağa inselerde oralara yine çıkabilecek oyuncular ben Morutan'ın o seviyede olmadığını ve çıkamayacağını düşünüyorum.
hasan ahmet sari>emre morEmre mor ne yav biz bu adama şans vermedik mi zaten kaç yıldır ne top oynamış? Şimdiki haliyle Batman petrolsporda fark yaratamaz
13 yabancı olsun istediğin gibi oynat en iyisiYabanci sayisini 12 ye düsürsünler ve istedigin kadar oynatma hakkin olsun. Böylece iki tarafda yüzünü kaybetmemis olur ve takim basi ekstra 2 yeteneksiz türk bir sözlesmese kapmis olur.
yabancı sınırından asla bir dönüş olmayacakmış şenol güneş öyle istemiş yazık cidden yakında 6 ya felan düşecek
Görmek istediğiniz gibi görüyor, herkesi de buna inandırmaya çalışıyorsunuz. İyi başlamadı, iyi devam etmedi; sakatlıkları yaşayana kadar da oyuna ağırlık koyabilen bir futbolcu olmadı hiçbir zaman, dengine geltirip 1-2 gol vuruşu yapmıştır, onu şimdi de yapıyor zaten, seyrek de olsa. ''İşte büyük takım oyuncusu'' dedirtecek üst üste iki maç oynamışlığı yok. Hikaye anlatıyorsunuz...Aga cenabetlik ya, başka bir şey değil. O zamanlar Akbaba Berkan'dan bile daha ön planda bi adamdı. Bizde de gayet iyi başladı ama 2 defa ayağını kırınca adamın futbol hayatı bitti. Suç bizde ki, herifle sözleşme uzattık.