- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Musleranın maaşına laf ediyorsunuzda haklı olarak boş mukaveleye imzalarım diyen fatih terim 3 m euro alıyor senelik fatih terimin maaşı muslera kadar konuşulmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Gedsonda sıkıntı var demektir.Fabrizio, Hernani demiş
10 milyon euro kime verdik de sesimiz çıkmadı? Feg için de Belhanda için de hatta Badou için bile neler söyledim ben. Ha 10 milyon euro bonservise gider wonderkid alırsın 500 bin de maaş verirsin 3 senede Belhanda'nın maaşına tekabül eder en kötü de 5ten elinden çıkarırsın. Amrabat'ı bile az zararla çıkardık elimizden geçmişte. Bruma bağ kopardı ona rağmen karla sattık.Ya Namık git alla sen. Burada feg gelirken 3 5 fazla verin getirin diye ağlayanlara doluydu. Falcao gelirken bu adamı almazlarsa gözümüze gözükmesin diyen adamlarla doluydu ortalık. Adam euro dolar düşükken imzaladığı sözleşmesinin fiyatına bakıp laf söylüyorsun. Biz de isteriz yerli bir selefi olsun da bıraksın kaleyi zamanı geldiğinde. Geçen sezon yeni anlaşma imzaladı işte 2.5 milyon olarak. Bu da Galatasaray ın kaptanına ve 10 senedir verdiği emeklerin karşılığıdır. Bu sözleşmeyi yaparken de çok iyi bir sezon geçiriyordu.
Benim anlamadığım 1 sene biraz kendini göstermiş oyuncular için 10 milyonların verilmesine sesinizin çıkmaması. 10 milyon verdin bonservise 1 milyon da maaş verdin 3 senelik sözleşme yaptın. Sana yıllık 4 milyona mal oldu o adam. Ve verdiğin paranın ne olacağını da bilmiyorsun. Diyorsun ki 2 3 sene içerisinde 15 20 milyona satarız bu çocuğu. Kaç tane 15 20 milyonluk satışımız olmuş?
Ne olacak net 2.5 milyon euro mu verecekler? Yatırım yaptılar bir sene hatalarını hoşgörüp potansiyelli bir kaleci kazandılar, isterlerse satarlar, maaşına da zam yapmadan oynatabilirler gerekirse. Devam eden sözleşmelere zam yapmak zaten akıl işi değil, yüksek maaştan yapınca düşürmezlerken, düşük maaştan yapınca yükseltmek de gerekmiyor. Seneye satmazlarsa muhtemelen TL bazlı, en azından ütopik olmayacak bir maaşla sözleşme yaparlar bizim gibi 2 milyon eurodan imzalayıp 2 sene sonra 3.5a çıkartmazlar en azından.Sen Altay'ın maaşının öyle kalacağını mı sanıyorsun?
Neyse ben de uzatmayayım konuyu. Ama muslera 6 yabancılı sezonlarda da kalede idi. Taylan Kerem emre ve barış yerli olarak kadroda rotasyonlu bir şekilde dolanacaklar. Belki Alparslan da. Bu yerli safsatasını ilk defa yaşamıyoruz. Bir de şuradan bak yıllık 2. 5 milyon verdiğin adamı bu sebeple ne vereceği belli olmayan bir yerlinin ardına atacaksın.Kerem kardeşim adama Firavun gibi maaş verirsen kimse gelmiyor sorun bu. Maaşının indirimli hali 2,5 milyon Euro olursa gelecek olan genç derki ben ağzımla kuş tutsam bu parayı verdikleri adamı kulübeye koymazlar. Ayrıca sen benim ne demek istediğimi yabancı kuralı uygulanırken ve kadro yapamazken anlayacaksın. Unutma oyunda 3 yerlinin kulübe de de 3 yerli yedeği olacak. Herneyse uzattım mevzuyu.
Musleranın maaşına laf ediyorsunuzda haklı olarak boş mukaveleye imzalarım diyen fatih terim 3 m euro alıyor senelik fatih terimin maaşı muslera kadar konuşulmuyor
ibra oylaması yapılacak mı tff içinYa bütün süperlig başkanları bugün Tff nin kongresinde olmicakmıydı, kulüpler birliği olarak. Hatta Alanya başkanıylada konuşcaktı göyaa bizim başkan
Hatta benim bildiğim yardımcıların ve kondüsyonerin falan maaşınıda Fatih hoca veriyormuş. Kaleci antrenörü falan hepsinin. Benim fikrim çok yanlış bir uygulama bu.Var mı 3 milyon euro aldığına dair KAP açıklaması? Yoksa ve 1 milyon euro alıyorsa attığın iftira yüzünden utanacak mısın peki?
Bilmiyorum da, şu Tff nin süresi ne zaman bitiyor yahuibra oylaması yapılacak mı tff için
Bence Gedsona alternatif tutuluyo, hatta kesin anlaşılmıştı seçimden önce öyle diyorlardı. Alsınlar yav Gedson gelirse de dursun, gelmezsede son dakkada öylece kala kalıyoruz saçma sapan adam alıyorlar.Hernani hazirandan beri yazilyo ama menajer kaynakli haber bence.ciddiye almiyorum o yüzden,ligleri bilen bi arkadasta overrated dedi. Olumsuz bakiyorum
Eylüle kadar bekliceksek te alalım bence.Gedson olmuyorsa Hernani gelsin bence