Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Namık git alla sen. Burada feg gelirken 3 5 fazla verin getirin diye ağlayanlara doluydu. Falcao gelirken bu adamı almazlarsa gözümüze gözükmesin diyen adamlarla doluydu ortalık. Adam euro dolar düşükken imzaladığı sözleşmesinin fiyatına bakıp laf söylüyorsun. Biz de isteriz yerli bir selefi olsun da bıraksın kaleyi zamanı geldiğinde. Geçen sezon yeni anlaşma imzaladı işte 2.5 milyon olarak. Bu da Galatasaray ın kaptanına ve 10 senedir verdiği emeklerin karşılığıdır. Bu sözleşmeyi yaparken de çok iyi bir sezon geçiriyordu.
Benim anlamadığım 1 sene biraz kendini göstermiş oyuncular için 10 milyonların verilmesine sesinizin çıkmaması. 10 milyon verdin bonservise 1 milyon da maaş verdin 3 senelik sözleşme yaptın. Sana yıllık 4 milyona mal oldu o adam. Ve verdiğin paranın ne olacağını da bilmiyorsun. Diyorsun ki 2 3 sene içerisinde 15 20 milyona satarız bu çocuğu. Kaç tane 15 20 milyonluk satışımız olmuş?
10 milyon euro kime verdik de sesimiz çıkmadı? Feg için de Belhanda için de hatta Badou için bile neler söyledim ben. Ha 10 milyon euro bonservise gider wonderkid alırsın 500 bin de maaş verirsin 3 senede Belhanda'nın maaşına tekabül eder en kötü de 5ten elinden çıkarırsın. Amrabat'ı bile az zararla çıkardık elimizden geçmişte. Bruma bağ kopardı ona rağmen karla sattık.

Cicaldau'nun bonservisine dahi çok dedim ben zaten 3 senelik olmasa muhtemelen 5 nete bitecek bir anlaşmaydı.

Ek olarak her transfer risk barındırır, kimse sesini çıkarmayacaksa Boey gibi adamların doldurulmasına da ben razıyım, vefa uğruna elde olmayan paraları maaş diye ödemekten iyidir.
Sen Altay'ın maaşının öyle kalacağını mı sanıyorsun?
Ne olacak net 2.5 milyon euro mu verecekler? Yatırım yaptılar bir sene hatalarını hoşgörüp potansiyelli bir kaleci kazandılar, isterlerse satarlar, maaşına da zam yapmadan oynatabilirler gerekirse. Devam eden sözleşmelere zam yapmak zaten akıl işi değil, yüksek maaştan yapınca düşürmezlerken, düşük maaştan yapınca yükseltmek de gerekmiyor. Seneye satmazlarsa muhtemelen TL bazlı, en azından ütopik olmayacak bir maaşla sözleşme yaparlar bizim gibi 2 milyon eurodan imzalayıp 2 sene sonra 3.5a çıkartmazlar en azından.

Kerem kardeşim adama Firavun gibi maaş verirsen kimse gelmiyor sorun bu. Maaşının indirimli hali 2,5 milyon Euro olursa gelecek olan genç derki ben ağzımla kuş tutsam bu parayı verdikleri adamı kulübeye koymazlar. Ayrıca sen benim ne demek istediğimi yabancı kuralı uygulanırken ve kadro yapamazken anlayacaksın. Unutma oyunda 3 yerlinin kulübe de de 3 yerli yedeği olacak. Herneyse uzattım mevzuyu.
Neyse ben de uzatmayayım konuyu. Ama muslera 6 yabancılı sezonlarda da kalede idi. Taylan Kerem emre ve barış yerli olarak kadroda rotasyonlu bir şekilde dolanacaklar. Belki Alparslan da. Bu yerli safsatasını ilk defa yaşamıyoruz. Bir de şuradan bak yıllık 2. 5 milyon verdiğin adamı bu sebeple ne vereceği belli olmayan bir yerlinin ardına atacaksın.

Bak Feghouli de 2 sezon şampiyonluk getirdi takıma ama son 2 sezona baktığımda gönderilmesi gerek diye söyleyebiliyorum. Fatih Terim i en çok savunanlardan birisi idim. Ama 2 senelik performansına bakıp başka birisi de olabilir artık diyorum. Olay sadece vefa değil. Geçtiğimiz sezon sonu itibari ile hala ülkedeki en iyi kaleci muslera benim gözümde. Bu sene kötü bir sezon geçirirse psv maçı gibi seneye aynı şeyleri ben de söylerim seninle.

Hacettepe' de Tıp fakültesinde ruh sağlığı branş derslerinde , psikoanaliz kişilik bozukluklarında , aidiyet karmaşası altında dayatılan takım tutma zorunluluğunu incelemiştik.. normalde takım tutmak bir tercih iken ekonomik kriz dönemlerinde halkın tepkisini minimize etmek için o dönemin gençlerinin bu aidiyet zorunluluğuni aşılayip , kişilik bozukluğuna yol açıldı deniliyordu..

Bu Turgay Demir , Bülent uslu gibi adamların vaka durumlari bu..

Bizde de var böyleleri , Allah şifa versin.

Musleranın maaşına laf ediyorsunuzda haklı olarak boş mukaveleye imzalarım diyen fatih terim 3 m euro alıyor senelik fatih terimin maaşı muslera kadar konuşulmuyor

Var mı 3 milyon euro aldığına dair KAP açıklaması? Yoksa ve 1 milyon euro alıyorsa attığın iftira yüzünden utanacak mısın peki?

Hernani hazirandan beri yazilyo ama menajer kaynakli haber bence.ciddiye almiyorum o yüzden,ligleri bilen bi arkadasta overrated dedi. Olumsuz bakiyorum

Var mı 3 milyon euro aldığına dair KAP açıklaması? Yoksa ve 1 milyon euro alıyorsa attığın iftira yüzünden utanacak mısın peki?
Hatta benim bildiğim yardımcıların ve kondüsyonerin falan maaşınıda Fatih hoca veriyormuş. Kaleci antrenörü falan hepsinin. Benim fikrim çok yanlış bir uygulama bu.

FT 3 m almıyor ama nerden biliyorsun diyeceksiniz haklısınız , 1.4 alıyor diye duymuştum ben , tabi kesin bilgi yok

Hernani hazirandan beri yazilyo ama menajer kaynakli haber bence.ciddiye almiyorum o yüzden,ligleri bilen bi arkadasta overrated dedi. Olumsuz bakiyorum
Bence Gedsona alternatif tutuluyo, hatta kesin anlaşılmıştı seçimden önce öyle diyorlardı. Alsınlar yav Gedson gelirse de dursun, gelmezsede son dakkada öylece kala kalıyoruz saçma sapan adam alıyorlar.

Medyada Bülent Uslu zihniyetli habercilerin ve algıcıların gazına gelip FT 3 milyon euro maaş alıyor üfürmelerini bu forumda da FT düşmanları yapıyor aylardır, takip ettiğiniz zihniyet kim bilin.

Beşiktaş Sergen'e 45 milyon lira veriyor bonuslarla üstüne senede 10 milyon lira da Avcı'ya ödüyor.

Fener 3 senede teknik direktörlere 10 milyon eurodan fazla maaş ödedi tazminatlarla, bunları konuşan yok ama sözleşmesi açıklanmayan FT 3 milyon euro alıyormuş.

Şu ülkedeki yalancı zihniyetten kurtulmak mümkün değil belli ki.

Yönetimin , " transferlerin ücretlerinin açıklanmaması " politikası Sizce , oyunu kuralına göre oynamak mı yoksa şeffaflıktan uzak yanlış bir iş mi ?

Hernani falan olmaz Rui Costa seni boşuna mı başkan ol diye destekledik kardeşim. Şaka bir yana Gedson konusunu bu hafta bir netliğe kavuşturmamız gerekiyor artık. Çok uzadı konu olumlu olumsuz farklı bir yol izlememiz lazım. Umarım anlaşırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt