Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi canım adam kurduğu vakıfları birakicak, ABD'de ki kurulu yaşamını birakicak gelicek Türkiye'ye Galatasaray'a yardımcı hoca olmaya sende haklısın herkes yapar bunu.Sen çağır bakim geliyo mu gelmiyo mu
Aynen öyle , topu önüne alması ile dönmesi çok hızli , stoperler bakakaliyorDünyada çok az insan öyle tak diye dönebilir. Muazzam yetenek o konuda ama gol vuruşu sıkıntılı.
Şu an 3M aldığına ben inanmıyorum zaten, ama o dönemki ücreti bence uçuktu. Yani o zaman kimse euro'nun 6,45'ten 10'a fırlayacağını hesap edemezdi sonuçta. Güncel kur 6,45, adama 18 milyon TL veriyorsun. Yerli bi futbolcuya versek bu parayı kıyamet kopardı mesela.
Daha önce böyle topçu öven görmedim![]()
Burası da doğru tabii.ŞL'ye gitmiştik bence uçuk sayılmaz ŞL varken 18, pandemi de indirimlisini aldı zaten Avrupa indirimi gibi oldu.
18 milyon aldığı sene bizim yıllık gelirimiz 1 milyar TL idi, rakamın fazla olmadığını buradan çıkarabilirsin.
Tabi yav Galatasaray kimki, öle ufak tefek kendi çapında isimsiz markasız bi kulüpTabi canım adam kurduğu vakıfları birakicak, ABD'de ki kurulu yaşamını birakicak gelicek Türkiye'ye Galatasaray'a yardımcı hoca olmaya sende haklısın herkes yapar bunu.
yok şu kadar alıyormuş yok komisyon vs....boş boş temelsiz argümanlar ile terim düşmanlığı yapılıyor...halbuki terim in mevcut güncel durumda en sert eleştirilmesi gereken konular bahsettiğin konular..özellikle son döneminde seçtiği yardımcılar bence fiyasko..hatta kondüsyonerler konusunda da seçimlerin doğru olmadığı çok açık..2 yıldır bazı futbolcularun sık sık benzer kas sakatlıklarını yaşamaları bence tesadüf olamaz..bence farioli tarzında bir yardımcıya ve kesinlikle analizci yardımcılara da ihtiyaç var..terim in herşeye ben bakarım fikrini terkedip bu hamleleri yapması gerek ama yaparmı umutlu değilim..en azından bir sağlam yardımcı gelse yine iyi derim...
Paraya yatırım olur mu bu transfer bilmiyorum ama sanki yorumcuya yatırım yapmışlar gibi, yorumcu topçuyu uçuruyor.. “kalpatların messisi”
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu nerenin sentetiği lan
Galatasaray markasında şuana kadar fatih terim dışında hangi antrenör çıkmış da başarılı olmuş ?Tabi yav Galatasaray kimki, öle ufak tefek kendi çapında isimsiz markasız bi kulüp
Sende haklısın
Bu nerenin sentetiği lan
O herif niye scout'luğu bırakıp yorumculuğa geçti yav.O adam bizim eski şef scout'umuz. Bayağı büyük potansiyeli önerdiğini ama alınmadığını iddia ediyor. Futbolcu bilgisi bence fena değil ama Morutan'ı ben de izledim bayağı, çok yetenekli olsa da bu tür adamların sürekliliği problemdir, nice yetenek süreklilik problemlerinden söndü.
Bu nerenin sentetiği lan
Evet evet bizde görev yapmıştı oO adam bizim eski şef scout'umuz. Bayağı büyük potansiyeli önerdiğini ama alınmadığını iddia ediyor. Futbolcu bilgisi bence fena değil ama Morutan'ı ben de izledim bayağı, çok yetenekli olsa da bu tür adamların sürekliliği problemdir, nice yetenek süreklilik problemlerinden söndü.