Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil kafayı çalıştırırsa, bide ortamını iyi seçerse (adam tayfadan uzak durmak) bide son vuruş geliştirirse muazzam bir forvet

Şu an 3M aldığına ben inanmıyorum zaten, ama o dönemki ücreti bence uçuktu. Yani o zaman kimse euro'nun 6,45'ten 10'a fırlayacağını hesap edemezdi sonuçta. Güncel kur 6,45, adama 18 milyon TL veriyorsun. Yerli bi futbolcuya versek bu parayı kıyamet kopardı mesela.

ŞL'ye gitmiştik bence uçuk sayılmaz ŞL varken 18, pandemi de indirimlisini aldı zaten Avrupa indirimi gibi oldu.

18 milyon aldığı sene bizim yıllık gelirimiz 1 milyar TL idi, rakamın fazla olmadığını buradan çıkarabilirsin.

Geçen sene halılın kiralık sözleşmesine satın alma opsiyonu koymadılar diye yönetim linç edilmişti sonra öğrendik ki çakal brentford koydurmamis

Tabi canım adam kurduğu vakıfları birakicak, ABD'de ki kurulu yaşamını birakicak gelicek Türkiye'ye Galatasaray'a yardımcı hoca olmaya sende haklısın herkes yapar bunu.
Tabi yav Galatasaray kimki, öle ufak tefek kendi çapında isimsiz markasız bi kulüp
Sende haklısın

yok şu kadar alıyormuş yok komisyon vs....boş boş temelsiz argümanlar ile terim düşmanlığı yapılıyor...halbuki terim in mevcut güncel durumda en sert eleştirilmesi gereken konular bahsettiğin konular..özellikle son döneminde seçtiği yardımcılar bence fiyasko..hatta kondüsyonerler konusunda da seçimlerin doğru olmadığı çok açık..2 yıldır bazı futbolcularun sık sık benzer kas sakatlıklarını yaşamaları bence tesadüf olamaz..bence farioli tarzında bir yardımcıya ve kesinlikle analizci yardımcılara da ihtiyaç var..terim in herşeye ben bakarım fikrini terkedip bu hamleleri yapması gerek ama yaparmı umutlu değilim..en azından bir sağlam yardımcı gelse yine iyi derim...

Yalan iftira ile Fatih Terim düşmanlığı yapılarak, Fatih Terim’i eleştirme fırsatı verilmiyor maalesef..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paraya yatırım olur mu bu transfer bilmiyorum ama sanki yorumcuya yatırım yapmışlar gibi, yorumcu topçuyu uçuruyor.. “kalpatların messisi”

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O adam bizim eski şef scout'umuz. Bayağı büyük potansiyeli önerdiğini ama alınmadığını iddia ediyor. Futbolcu bilgisi bence fena değil ama Morutan'ı ben de izledim bayağı, çok yetenekli olsa da bu tür adamların sürekliliği problemdir, nice yetenek süreklilik problemlerinden söndü.

Bu nerenin sentetiği lan

Dünya üzerinde en nefret ettiğim zihniyet bunlar gerçekten, 2 sene şampiyon olurken de aynılardı şimdi de aynılar. Adamları şampiyon yapan ikiliden biri kaçmış üstüne son 10 maç sözleşmesi uzamasın diye oynamamış diğeri 3 kuruş fazla para koparmak için uğraşıyor ama bunları kalsa herkes Tjk'ye gelmek istiyor.

Yıllardır bir kere dahi zor ŞL grubuna düşmediler, bir sene düşseler de alsalar boylarının ölçüsünü keşke.

O adam bizim eski şef scout'umuz. Bayağı büyük potansiyeli önerdiğini ama alınmadığını iddia ediyor. Futbolcu bilgisi bence fena değil ama Morutan'ı ben de izledim bayağı, çok yetenekli olsa da bu tür adamların sürekliliği problemdir, nice yetenek süreklilik problemlerinden söndü.
O herif niye scout'luğu bırakıp yorumculuğa geçti yav.
Aspor'da yorum yapıyor bir de.
İnsan biraz daha düzgün bir kanala çıkar bari.

Evet evet bizde görev yapmıştı o

Aston Villa Leverkusene Bailey icin teklif yapmis. Bunlarin baya kanat oynayabilen oyuncusu olacak. Trezeguetin sakatligi bu kadar agir olmasaydi, belki biz teklif yapardik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt