Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyona Onyekuru nasıl alınmaz ?

Yine mıy mıy kanat atakları mı izleyeceğiz ? Ağır çekim Babel ve Arda sol kanatta kanser edecek yine bizi bu sene.

Her sene bir sürü transfer yapıyoruz ama illa bir tane eksik oluyor, önce forvetimiz yoktu, sonra orta saha, şimdi de kanat

Marcao-Diagne-Luyindama’yı 20 civarına satarsak ve stoper hattını

Kaan: 3-3,5 m €
Tanganga:1 m € (kira)
Sol stoper: 5-5,5 m € şeklinde yaparsak elimiz baya rahatlar. Kalan 10 milyona diğer transferleri bitiririz.
ben kabul ederdim

FFP cezası bonservisten değil genel bilançodaki eksiden dolayı veriliyor. Maaş bütçesini düşük tutarsan sorun olmaz.

Dursun hem hayvan gibi bonservis hem de hayvan gibi maaş verdi.
neyseki hayvan gibi maasi olanlarin sezon sonu sozlesmesi bitiyor , bu bizi bir hayli rahatlatir.
Bence belirli bir maas siniri koymak lazim ozaman

Falcao 5
Feghouli 3.8
Babel 3

önümüzdeki sezon kurtuluyoruz bunlardan ein Güzel taraf bu.
Sadece muslera ve diagne kaliyor büyük maas alan

FFP cezası bonservisten değil genel bilançodaki eksiden dolayı veriliyor. Maaş bütçesini düşük tutarsan sorun olmaz.

Dursun hem hayvan gibi bonservis hem de hayvan gibi maaş verdi.
Bankalar birliği anlaşması belimizi büküyor mu ? Git gide küçülmek zorunda mı kalacağız ?

Marcao-Diagne-Luyindama’yı 20 civarına satarsak ve stoper hattını

Kaan: 3-3,5 m €
Tanganga:1 m € (kira)
Sol stoper: 5-5,5 m € şeklinde yaparsak elimiz baya rahatlar. Kalan 10 milyona diğer transferleri bitiririz.

o uclye 10m veren olursa sirtimizda goturmemiz lazim

yalnız ortasaha düzelmeye başladı. cicaldau'dan varsayalım ki 5-6 gol yine aynı civarda asist performansı alacağımızı varsayalım arkada berkan,taylan,aytaç.. gene bi düzelme var ortasahada. tabii bu senaryo da berkan'ın alanya'da ki performanısnı devam ettirip üstüne koyarak ilerlemesi şart. şu ortasahaya çift 8 mi oynanır bilmiyorum ama kesiciliği sağlam bi herif şart. arkada ki stoperler dökülüyor yoksa

Yabancı sınırı yüzünden Onyekuru'yu harcamamız çok saçma.

Sözleşmesinin son senesinde olan 35'lik Babel gibi bir avel varken onu yollamayıp, 3 milyon € civarı bir tutara Onyekuru'yu kaptırmak dünya üzerinde sadece bizim yapacağımız bir salaklık. Piyango gibi transfer ama biz yine saçma sapan işler peşindeyiz.

Evet Berkan'dan sonra ligin başına kadar dahada transfer gelmez muhtemelen ho
4 Ağustos'a kadar 2 transfer daha gelir. Biri Morutan, diğeri Koreli olur büyük ihtimalle. Ağustos ortası gibi de Dieng ve/veya Gedson olur. Transferin son günlerine doğru Mert Günok hamlesi de bekliyorum.

kesinlikle, gedson için değil 1 ay 2 hafta falan bile bekleyemeyiz öyle bi lüks yok, hele ki opsiyon 15 falan olacaksa
ben seyden korkuyorum ''sonlara dogru kesin aliriz'' diye dusunup , olmaz ise Gedson transferi.
B plandaki futbolcu o vakte kadar beklermi , Gedson gibi futbolcu tam ara tasi oyle bir futbolcu mecbur lazim o olmuyorsa harroui'yi almak lazim vakit kaybemeden. Yada Harroui simdiden alip Gedsonu beklemek lazim verirlerse kiralariz.

Bankalar birliği anlaşması belimizi büküyor mu ? Git gide küçülmek zorunda mı kalacağız ?
Feg , Babel, falcao gibi adamlara 3 milyon ortalama vermemek küçülmekse evet küçüleceğiz. İstersen 10 milyon bonservis ver , adama 800 bin Euro verince bilanço çok kötüye düşmüyor.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan hayırlı olsun. Gerekli bir transferdi. Orta sahaya hareket katacaktır.

Mustafa yazınca adamı yerli diye yediririz belki. Nereye yerli koyacağız tam işin içinden çıkamadım. Kılınç'ı değerlendirebiliriz belki. Plase Luyindama yerine Kaan olabilir ama Kaan ikili defansta yeterli olur mu tam bilemedim.

valla renktaşlar yatıp kalkıp dua edelim cicaldaunun tutmasına.bu adam savunma arkasına sarkan kanat oyuncularını ayağına indirecek uzun pasları ya da araya ince pasları iyi yapabilmeli.ortalarıda asistleride aynı şekilde yapabilmeli.şuan o özelliklere sahip tek oyuncu cicaldau görünüyor elde.har birde kilit açacak şutlar firikikler.eğer bi oyun şablonu varsa terimin ki şuana kadar yok görünüyor eğer varsa o oturana kadar takım ezberleyene ve başarıyla uygulayana kadar kesinlikle cicaldau becerilerine ve gelirse morutanın becerilerine çok ihtiyacımız olacak maçları alabilme adına

morutanıda övüyorlar iyi orta ara pası felan var diye.bizim için olmazssa olmaz orta saha özellikli birden fazla oyuncuya ihtiyacımız var.gedson orta konusunda sanki yeterli değil ya da buna başvurmadı ama arkaya ve araya güzel paslar attığını görüyorduk.

bu meziyetler rakibine karşı seni 2-0 önde başlatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt